Lenio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mój skromny stuff za 115zł:http://imageshack.us/photo/my-images/24/fajerwerki20112012.jpg/LISTA:- Moździerz (25zł)- Rzymskie Ognie (25zł)- Wyrzutnia "Sky Buster" (13zł)- Rakiety DR04 "Best" (13zł)- Rakiety "Crazy Angel" (11zł)- Petardy JC05 (2x=17zł)- Cyrcoblitz P7025 (2x=10zł)- Crackering Ball (1zł)Jak oceniacie mój stuff? (w skali 1/10)Proszę oceniać i komentować Cytuj
Artiss23 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak dla mnie ten stuff jest fajny, brakuje mi tylko finałowej kostki Wpadnij do mnie. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 W skali nie umiem ocenić ;D Dużo zabawy, szkoda że tylko 1 kostka. Cytuj
JW408 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgadzam się, jedni lubią to a inni tamto, i trzeba uszanować ich wolę. A w skali jakości to jest fajnie 9/10. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2011 W skali, w skali.....aż się zesra.....Najbardziej bezsensowne jest ocenianie liczbowe. Dla mnie dobrze ulokowane 115zł. Jest zabawa, która przekłada się na efekty. Jest moździerz i kostka. Sam wybrałbym jedną kostke więcej,a zrezygnował z rakiet. Ale zapewne masz sentyment do rakiet i chcesz czuć sylwestra,a wielokrotne odpalanie rakietek to doskonale umożliwia. Cytuj
Lenio 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tak tak, właśnie kupiłem te fajerwerki do zabawy, nie na pokaz Wolałem więc kupić rakietki 12szt. niż drugą taką samą kostkę Cytuj
Lenio 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzisiaj dokupiłem do mojego stuffu w Polo Markecie zestaw rakietek 12szt. "Rocket" TXR371 z Triplexa za 8.88złi paczkę 6 rakiet Jumi Jumbo T0508 (efekt: świst) za 3zł Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 30 Grudnia 2011 kazdy bierze na ile moze.Wiec dla danej osoby to najlepszy stuff jaki moze miec.Dla mnie bez sensu jest ocenianie...pod wzgledem ilosci. Święte słowa. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, albo się staje na głowie, żeby to zdobyć, a to tu a to tam, zawsze parę dodatkowych złociszy można wysupłać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi