michał181 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam mam takie pytanie czy ktos z was wie gdzie w lodzi mozna kupic dobre i mocne petardy tak zeby postrzelac przed 00.00 Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Szczerze gdzie bym nie był tzn. hurtownie, namioty, bazarki to każdy ma cenę jak z kosmosu i nie warto wydać ani zł. Szkoda, że wcześniej nie napisałeś to bym zaproponował coś przez internet, a tak najrozsądniejszym wyborem to będzie poprzeglądać ofertę marketów (zobacz dział hipermarkety). Cytuj
0 Gość Artur Opublikowano 29 Grudnia 2011 poleecam hurtowanie na brukowej na granicy zabieniec/teofilow. nie pamietam dokladnie ile ale sa szyldy 'fajerwerki' itp. tanio, sprawdozne kilka innych hurtowni w poblizu i panowie w sklepie doradza. pozdrawiam czynne pon-piatek 8-16. Cytuj
0 smilser. 2 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Hurtownia na teofilowie ulica: Zbąszyńska (chyba) 5 Polecam 3 latat temu tak kupowałem i byłem bardzo zadowolony Pozdrawiam Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Hurtownia na teofilowie ulica: Zbąszyńska (chyba) 5 Polecam 3 latat temu tak kupowałem i byłem bardzo zadowolony Pozdrawiam Ceny 2,5 raza wyższe niż normalnie można kupić. To chyba nie jest dobre polecenie nieprawdaż? Cytuj
Pytanie
michał181 0
Witam mam takie pytanie czy ktos z was wie gdzie w lodzi mozna kupic dobre i mocne petardy tak zeby postrzelac przed 00.00
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi