michał181 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam mam takie pytanie czy ktos z was wie gdzie w lodzi mozna kupic dobre i mocne petardy tak zeby postrzelac przed 00.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Szczerze gdzie bym nie był tzn. hurtownie, namioty, bazarki to każdy ma cenę jak z kosmosu i nie warto wydać ani zł. Szkoda, że wcześniej nie napisałeś to bym zaproponował coś przez internet, a tak najrozsądniejszym wyborem to będzie poprzeglądać ofertę marketów (zobacz dział hipermarkety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Artur Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 poleecam hurtowanie na brukowej na granicy zabieniec/teofilow. nie pamietam dokladnie ile ale sa szyldy 'fajerwerki' itp. tanio, sprawdozne kilka innych hurtowni w poblizu i panowie w sklepie doradza. pozdrawiam czynne pon-piatek 8-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Hurtownia na teofilowie ulica: Zbąszyńska (chyba) 5 Polecam 3 latat temu tak kupowałem i byłem bardzo zadowolony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Hurtownia na teofilowie ulica: Zbąszyńska (chyba) 5 Polecam 3 latat temu tak kupowałem i byłem bardzo zadowolony Pozdrawiam Ceny 2,5 raza wyższe niż normalnie można kupić. To chyba nie jest dobre polecenie nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michał181 0
Witam mam takie pytanie czy ktos z was wie gdzie w lodzi mozna kupic dobre i mocne petardy tak zeby postrzelac przed 00.00
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi