Witajcie, Mam do Was takie zapytanie. Mianowicie zdarzyło mi się zaopatrzyć w jakże zacną paczuchnę achtungaczy z Hestii 6 sztuk za 12 zł, niestety już 2 z nich to niewypały, i to z 2 paczek! Jedną z nich podpalił kolega postawioną pionowo, siarką do góry zajęła się ale nic, nie załapało lontu, drugiego wyrzuciłem z impetem, chwilę przytrzymując w ręku by się zajął i też nic. A spodziewałem się grzmotu jak w lato podczas burzy. Co może być nie tak?
Pytanie
ambitnypirosympatyk 2
Witajcie,
Mam do Was takie zapytanie. Mianowicie zdarzyło mi się zaopatrzyć w jakże zacną paczuchnę achtungaczy z Hestii 6 sztuk za 12 zł, niestety już 2 z nich to niewypały, i to z 2 paczek! Jedną z nich podpalił kolega postawioną pionowo, siarką do góry zajęła się ale nic, nie załapało lontu, drugiego wyrzuciłem z impetem, chwilę przytrzymując w ręku by się zajął i też nic. A spodziewałem się grzmotu jak w lato podczas burzy. Co może być nie tak?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi