_SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam ! mam dylemat , ktory moździerz wybrac . Chodzi mi o te, ktore są dostępne w Marketach typu Real itd W tamtym roku miałem z Lidla i był zacny ;d ale teaz z tego co wiem nie ma go w Lidlu z góry dzięki za odp Pozdr. _SaVaz_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Weź moździerz z biedronki, stary i sprawdzony Pozdrawiam CV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ile trzeba mówić... Powtórzyłem to wczoraj 4 razy w dziale pomoc, i dzisiaj.Moździerz biedronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piagioo 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 biedra biedra i jeszcze raz biedronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_SaVaz_ 1
Witam !
mam dylemat , ktory moździerz wybrac . Chodzi mi o te, ktore są dostępne w Marketach typu Real itd
W tamtym roku miałem z Lidla i był zacny ;d ale teaz z tego co wiem nie ma go w Lidlu
z góry dzięki za odp
Pozdr. _SaVaz_
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi