Maaciek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam.Chciałem Wam zaprezentować moje fajerwerki na Sylwka 2011-2012.Mimo iż mam zaledwie 14 lat,zakupiłem fajerwerki tzn głównie rodzice.Proszę o komentarze,jak Wam to się widzi A oto co kupiłem: - Moździerz,25zł,Biedronka - Duży zestaw,25zł,Biedronka - Wyrzutnia 10 strzałów,10zł,Biedronka - Mały zestaw,10zł,Biedronka - Zestaw 8 rakiet,25zł,Biedronka - 6 Cyrkoblitzów(Jeden już odpalony),8zł - Duży Kamikadze,2ł - Taśma 100 petard,6zł - Jaja Dinozaurów,20 sztuk,8zł(Sporo już odpaliłem) - Mały Achtung,2zł - 2 paczki picolo,3zł.Całość kosztowała około 125zł.Fotki:http://imageshack.us/f/163/cao20112012.jpg/http://imageshack.us/f/705/cao20112012.jpg/ Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Będziesz miał sporo udanej zabawy, ale ta wyrzutnia planet moim zdaniem jest strasznie kiepska miałem ją rok temu. Cytuj
Maaciek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wiesz mi chodziło głównie o sporo zabawy,z wyrzutniami tak nie jest - podpalasz jeden lont i ot cała filozofia Czytałem równiez na forum o artykułach z biedronki - sporo osob wypowiadało się ciepło o niej(wyrzutni). Cytuj
glosal 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak dla mnie to masz super zestaw do udanej zabawy w sylwestra Na pewno się nie będziesz nudził :)dobrej i bezpiecznej zabawy pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku! Cytuj
Mks 2 Opublikowano 29 Grudnia 2011 jednego co mi brakuje tutaj to fp3,lub fp3small bo ten Achtung to gówno ale stuff całkiem niezły podobny do mojego 4/5 Cytuj
Maaciek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dziękuje za ciepłe słowa.Bezpiecznie rzecz jasna będzie.Tych FP3 nie miałem jeszcze,podobno są dobre,chciałem stać się ich szczęśliwym posiadaczem lecz nie mogłem ich nigdzie znaleźć.Mam za to Jaja dinozaura,które jak dla mnie walą całkiem nieźle.Gdybym robił zakupy w necie paczuszke FP3 bym zamówil,ale biedronka całkiem fajną oferte miała więc postanowiłem zobaczyc coz to bedzie,no nic może innym razem.Pozdrawiam ! Dobrej Zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi