CzesioStunter 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam temat dotyczy moich przeprosin wobec całego forum. Powodem przeprosin jest moje nieodpowiednie i gówniarskie zachowanie na FW.net.pl. Chciałem przeprosić najbardziej firawerkomana i FPS'a, których w sumie najbardziej uraziłem;) Mam nadzieję Panowie, że wybaczycie. Przeprosiny są również skierowane dla całej społeczności forum ! Nie jestem użytkownikiem ****.net.pl z pewnych przyczyn i chcę być Waszym użytkownikiem. Mam nadzieję, że już nie będzie banowane moje konto. Pozdrawiam
fpshooter 12 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Przyjęte i zapraszam do pisania na forum. Błądzić jest rzeczą ludzką, a sztuką przyznać się do błędu.fps
piotrekk95 3 Opublikowano 30 Grudnia 2011 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9171-forumfajerwerkipl/
9ogonuf 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 wie ktoś może czemu nie mogę wejść na forum ? chłopie zastanów się gdzie piszesz a nie robisz śmietnik, guzik mnie obchodzi że nie możesz na jakieś forum wejść
fpshooter 12 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Temat zamykam bo niektórzy nie rozumieją sensu jego istnienia.fps
Rekomendowane odpowiedzi