Nostra 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 no sprzedawca dobry... ale drogo trochę jak na moją kieszeń a skład podam jutro na czerwone i zielone
marcin1197 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ale drogie tam wszystko :neutral: .A mógłbyś opisać jak wykona szelke?Patrzałem na forum i neznalazlem nigdzie.Chodzi mi o to gdzie powinien by opuźniacz,gdzie proch itp.[/code]
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Stycznia 2007 nostra powiedz mi jak zrobić ładunek wyrzucający. I czy można użyć do tego prochu z petard.
loler 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ale to malutkie wyjdzie.A jak zrobić łatwo szelkę 2'? Koszty to już mogę przeboleć.
Nostra 0 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2007 zwijaj papier + klej vicol i tyle...zaznaczam że jest to forum o KUPNYCH fajerwerkach, a Wapster zablokuje temati będzie kicha.. więc nie będę pisać
witus 0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 o kurna ale się wkopałem -.- ................................... Jak to mówią "Trzymaj język za zębami" :twisted:
mantis 433 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Początkowo zastanawiałem się skąd się wzięła nazwa "szelka" do tych pocisków. Wydaję mi się, że nazwa wywodzi się od angielskiego "shell" (szel). Co oznacza: łuska, pocisk.
Nostra 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2007 pełna angielska nazwa to aerial shell, czyli powietrzny pocisk
Rekomendowane odpowiedzi