Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sory ze wam zawracam głowe ale dokładnie o co chodzi w tym temacie bo wgl go nie rozumiem z góry dzieki za odp i sie nie denerwujcie ze takie pytanie zadaje ;)

Opublikowano

W tym roku chce mieć stuff z komety. Więc na 80% się na to pisze ale jak kupowanie będzie pod koniec listopada :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam
Ja chętnie bym się pisał na takie zakupy ale mam dwa pytania:
1.Czy na moje zamówione kostki dostał bym fakturkę?
2.Czy jest możliwość podrzucenie towaru do Gliwic (Trasa A4 WROCŁAW-KRAKÓW leci przez Gliwice) a wiem że ''Kometa'' ma własne wozy do rozwozu pirotechniki ;)

Pozdrawiam i moja odpowiedź nie musi być na już.

Opublikowano

Macie kolejnego chętnego... B)

Opublikowano

Witam
Ja chętnie bym się pisał na takie zakupy ale mam dwa pytania:
1.Czy na moje zamówione kostki dostał bym fakturkę?
2.Czy jest możliwość podrzucenie towaru do Gliwic (Trasa A4 WROCŁAW-KRAKÓW leci przez Gliwice) a wiem że ''Kometa'' ma własne wozy do rozwozu pirotechniki ;)

Pozdrawiam i moja odpowiedź nie musi być na już.

Z fakturą nie powinno być problemu. Co dostawy do Gliwic to zasadnicza kwestia to ile byś zamawiał, bo ja to będę wiózł swoim samochodem a do I20 nie wpakuję za dużo.

fps
Opublikowano

Nie będzie problemu z wysyłką kilku konkretów? ;)

Opublikowano

Dokładnie, paczki lepiej nadać w centrumkurierskie.pl. Sam już korzystałem z ich usług i wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i tanio :happy:

Opublikowano

Super, bardzo mi się to podoba.
Może faktycznie termin w okolicach maja, czerwca był by lepszy.
O terminie pasowało by poinformować z miesiąc wcześniej, aby nie było niespodzianek.
Pozdrawiam.
PS: To mój 200 post, tak więc świętujemy :D
:fireworks::fireworks::f_a::f_a:

Opublikowano

W pierwszym poście w temacie zamieściłem wstępną listę chętnych z podziałem na 2 terminy. Bardzo proszę o sprawdzenie czy kogoś nie pominąłem, albo nie wpisałem błędnie

fps

Opublikowano

A można prosić główną stronę tego importera , czy takowa w ogóle istnieje ?

Głównie to chciałbym zobaczyć jakie produkty posiada kometa i dopiero potem też dołącze do WK :)

Opublikowano

A można prosić główną stronę tego importera , czy takowa w ogóle istnieje ?

Głównie to chciałbym zobaczyć jakie produkty posiada kometa i dopiero potem też dołącze do WK :)

http://www.kometa.wroc.pl/
Opublikowano

Mnie możesz dopisać na dwa terminy

Opublikowano

możesz mnie dopisać wstępnie na pierwszy termin :-)

Opublikowano

Wstępnie mi pasuje. Nie wiadomo kiedy będą pieniążki ale na razie jest ok.

Opublikowano

Proszę dodać do 2 grupy na 75% zamówię

Opublikowano

Nie mówię, że będę zamawiał na 100%, ale wstępnie jestem chętny.
Koniec listopada

Opublikowano

Brakuje mnie - listopad.

Opublikowano

Również nie daję 100% pewności, ale zapisz mnie czerwiec/lipiec, ale w lipcu lepiej :P

Opublikowano

Ja tez pewnie cos bede kupywal w listopadzie, tylko musze ten cennik poznac itp. :)

Opublikowano

Wstępnie się piszę. To będą specyficzne nie duże zakupy samych 30mm-ówek. Tak może za 300-400zł? Zobaczymy.

Opublikowano

Z racji na powtarzające się pytania o cennik,to będzie on negocjowany z firmą Kometa na miejscu we Wrocławiu. Wstępne przedziały kwotowe i wynikające z nich ceny przekażę zainteresowanym na PW. Od razu uprzedzam, że nie będzie publikacji żadnego oficjalnego cennika, bo to nie leży w interesie Komety, ale każdy zainteresowany przed dokonaniem zakupu pozna ceny interesujących go artykułów.
Proszę też o wcześniejsze poinformowanie mnie jak ktoś zamierza kupić większą ilość towaru w ramach akcji wk z myślą o dalszej odsprzedaży. Takie przypadki będą analizowane oddzielnie.

fps

Opublikowano

Też się wpisuje wstępnie :)