michal1123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 sory ze wam zawracam głowe ale dokładnie o co chodzi w tym temacie bo wgl go nie rozumiem z góry dzieki za odp i sie nie denerwujcie ze takie pytanie zadaje Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 1 Stycznia 2012 W tym roku chce mieć stuff z komety. Więc na 80% się na to pisze ale jak kupowanie będzie pod koniec listopada Pozdrawiam. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 2 Stycznia 2012 WitamJa chętnie bym się pisał na takie zakupy ale mam dwa pytania:1.Czy na moje zamówione kostki dostał bym fakturkę?2.Czy jest możliwość podrzucenie towaru do Gliwic (Trasa A4 WROCŁAW-KRAKÓW leci przez Gliwice) a wiem że ''Kometa'' ma własne wozy do rozwozu pirotechniki Pozdrawiam i moja odpowiedź nie musi być na już. Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 WitamJa chętnie bym się pisał na takie zakupy ale mam dwa pytania:1.Czy na moje zamówione kostki dostał bym fakturkę?2.Czy jest możliwość podrzucenie towaru do Gliwic (Trasa A4 WROCŁAW-KRAKÓW leci przez Gliwice) a wiem że ''Kometa'' ma własne wozy do rozwozu pirotechniki Pozdrawiam i moja odpowiedź nie musi być na już. Z fakturą nie powinno być problemu. Co dostawy do Gliwic to zasadnicza kwestia to ile byś zamawiał, bo ja to będę wiózł swoim samochodem a do I20 nie wpakuję za dużo.fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie będzie problemu z wysyłką kilku konkretów? Problemu nie będzie, kwestia tylko ceny dostawy. Poniżej link do przykładowego kalkulatora cen:http://www.opek.com.pl/uslugi_przewozowe/uslugi_krajowe/uslugi_podstawowe.aspxDodam tylko, że np baterie 100sh 1,2" ważą przeciętnie ok 15kg...fps Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Problemu nie będzie, kwestia tylko ceny dostawy. Poniżej link do przykładowego kalkulatora cen:http://www.opek.com.pl/uslugi_przewozowe/uslugi_krajowe/uslugi_podstawowe.aspxDodam tylko, że np baterie 100sh 1,2" ważą przeciętnie ok 15kg...fps FPS paczki możemy nadawać tutaj: http://centrumkurierskie.plSprawdzone i mozna polecić. Do 30 kilo 18 zł Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie, paczki lepiej nadać w centrumkurierskie.pl. Sam już korzystałem z ich usług i wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i tanio Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Super, bardzo mi się to podoba.Może faktycznie termin w okolicach maja, czerwca był by lepszy.O terminie pasowało by poinformować z miesiąc wcześniej, aby nie było niespodzianek. Pozdrawiam.PS: To mój 200 post, tak więc świętujemy :fireworks::f_a: Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 W pierwszym poście w temacie zamieściłem wstępną listę chętnych z podziałem na 2 terminy. Bardzo proszę o sprawdzenie czy kogoś nie pominąłem, albo nie wpisałem błędniefps Cytuj
MrLanC 1 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A można prosić główną stronę tego importera , czy takowa w ogóle istnieje ? Głównie to chciałbym zobaczyć jakie produkty posiada kometa i dopiero potem też dołącze do WK Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A można prosić główną stronę tego importera , czy takowa w ogóle istnieje ? Głównie to chciałbym zobaczyć jakie produkty posiada kometa i dopiero potem też dołącze do WK http://www.kometa.wroc.pl/ Cytuj
domin839 2 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wstępnie mi pasuje. Nie wiadomo kiedy będą pieniążki ale na razie jest ok. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie mówię, że będę zamawiał na 100%, ale wstępnie jestem chętny.Koniec listopada Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Również nie daję 100% pewności, ale zapisz mnie czerwiec/lipiec, ale w lipcu lepiej Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja tez pewnie cos bede kupywal w listopadzie, tylko musze ten cennik poznac itp. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wstępnie się piszę. To będą specyficzne nie duże zakupy samych 30mm-ówek. Tak może za 300-400zł? Zobaczymy. Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Z racji na powtarzające się pytania o cennik,to będzie on negocjowany z firmą Kometa na miejscu we Wrocławiu. Wstępne przedziały kwotowe i wynikające z nich ceny przekażę zainteresowanym na PW. Od razu uprzedzam, że nie będzie publikacji żadnego oficjalnego cennika, bo to nie leży w interesie Komety, ale każdy zainteresowany przed dokonaniem zakupu pozna ceny interesujących go artykułów.Proszę też o wcześniejsze poinformowanie mnie jak ktoś zamierza kupić większą ilość towaru w ramach akcji wk z myślą o dalszej odsprzedaży. Takie przypadki będą analizowane oddzielnie.fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi