Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstępnie byłbym zainteresowany ale proszę podaj więcej szczegółów myślę jakiś cennik, formę zapłaty ( na konto - za pobraniem ) Jak bym coś kupił to z działu kostek 49 strzałów lub 100 strzałów.

Opublikowano

Irytujące :D Czytać ludzie nie umiecie ? :) Od pierwszego postu jest ciągle mowa o tym, że ceny zostaną dopiero wynegocjowane, po zebraniu listy chętnych...

Opublikowano

Irytujące ? :facepalm: Zanim kupię chcę wiedzieć na co mam wydać kasę a nie kupować w ciemno

Opublikowano

Muszę swoje zakupy rozłożyć na 1 i 2 termin

Co do zakupów to jestem chętny na Sante Cruz, Krete oraz kostkę P7651

Opublikowano

Swoje zakupy muszę przełożyć na 2 termin, niespodziewany wydatek :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja oczywiście zostaję przy pierwszym terminie,przy drugim zresztą też :P
Budżet na 1 termin to 100+

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji na nikłe zainteresowanie WK w pierwszym terminie zostaje odwołane. Przy tak małej liczbie chętnych nie ma szans na rabaty

fps

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

FPS czy drugi termin jest aktualny ?

Opublikowano

Jakieś nowe informację może są? Coś się zmienia itp.?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co z tą akcją? Czy coś ruszyło?

Opublikowano

Z WK jest tak że dziś jest a jutro już nie ma :)

Opublikowano

Z WK jest tak że dziś jest a jutro już nie ma :)

Mogłbyś rozwinąć swoją myśl? Bo nie do końca rozumiem :P
Opublikowano

Mogłbyś rozwinąć swoją myśl? Bo nie do końca rozumiem :P

Pomyśl :) Jak zawsze jest akcja to wszyscy się zapisują i deklarują. A jak przychodzi co do czego to nie ma chętnych. I znajdują się wymówki. Z WK w gromie tak samo jest. Chetnych jest 20 podaja propozycje. Dostają odpowiedzi na meila z cenami po czym cisza. :)
Opublikowano

Pomyśl :) Jak zawsze jest akcja to wszyscy się zapisują i deklarują. A jak przychodzi co do czego to nie ma chętnych. I znajdują się wymówki. Z WK w gromie tak samo jest. Chetnych jest 20 podaja propozycje. Dostają odpowiedzi na meila z cenami po czym cisza. :)

To przynajmniej fps napisałby info, że już nieaktualne lub jak wygląda sytuacja na chwile obecną.
Co do groma to cóż się dziwic jak połowy rzeczy nie ma :)
Opublikowano

Czyli mam rozumiec, ze akcja zaniechana, czy fps bedzie probowal jeszcze cos zrobic?

Opublikowano

Nie chcę nikogo poganiać, ale przydałaby się jakaś informacja czy takie WK w ogóle się odbędzie bo nie wiem czy czekać czy rozejrzeć się po sklepach :P

Opublikowano

To przynajmniej fps napisałby info, że już nieaktualne lub jak wygląda sytuacja na chwile obecną.
Co do groma to cóż się dziwic jak połowy rzeczy nie ma :)

Hehe ten co najmniej wie najwięcej zabiera głosu. Tworzymy liste tego co Was interesuje i ściągają to co potrzeba jeśli chodzi o zakupy w Gromie.

Po drugie jak FPS może prowadzić akcję WK Komety jak pracuje z Korsarzem :)
Opublikowano

Hehe ten co najmniej wie najwięcej zabiera głosu. Tworzymy liste tego co Was interesuje i ściągają to co potrzeba jeśli chodzi o zakupy w Gromie.

Po drugie jak FPS może prowadzić akcję WK Komety jak pracuje z Korsarzem :)

W tamtym roku wysyłałem liste i połowy nie było, więc co mi jeszcze więcej trzeba wiedziec ? :D
A co do ściągania na zamówienie to pierwsze słyszę... teraz nawet przejrzałem cały temat groma i nie widzę tam żadnej informacji o tym :)
Opublikowano

Ja z komety bym sie decydawał raczej na santa cruz tylko musze znac cene

Opublikowano

W tamtym roku wysyłałem liste i połowy nie było, więc co mi jeszcze więcej trzeba wiedziec ? :D

A teraz mamy 2012 rok. Zejdź na ziemię...
Opublikowano

A teraz mamy 2012 rok. Zejdź na ziemię...

W takim razie gdzie widnieje o tym jakakolwiek informacja ? :facepalm:
Opublikowano

Zapraszam do skorzystania z promocji - 25% na wszystkie produkty Komety w sklepie fajerwerki-korsarz.pl. Ceny promocyjne widoczne są po rejestracji i zalogowaniu do sklepu. Nowy towar przyjedzie już wkrótce. Sprawdzałem ceny i koemty aktualnie nigdzie indziej nie dostaniecie taniej.

fps