Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mi trochę czasu. Wk dopiero w czerwcu/lipcu, a Wy piszecie jakby się paliło. Ja mam oprócz forum jeszcze swoje życie i pracę, w której mam aktualnie zapierdziel. W przyszłym tygodniu jadę do Wrocka to się będę na miejscu dogadywał.

fps

Spokojnie nikt cię nie pogania ;)

sorry za ot
Opublikowano

Możesz mnie dopisać na pierwszy termin :D

Opublikowano

też jestem chętny ale nie wiem na razie który termin jak ceny będą fajne to i moja gotówka będzie większa

Opublikowano

jeśli można to proszę o dopisanie do terminu 2 :)

dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

do organizatora: serdecznie przepraszam, ale na pierwszy termin nie jestem w stanie uzbierać wyst. gotówki= prosiłbym o przepisanie na drugi termin

Opublikowano

Też jestem na tak na listopad najlepiej na szelki 2'' nwp bo podobno mają dobre.

Opublikowano

Daje 100% na listopad o ile mnie powiadomi ktoś o konkretach we wrześniu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę że temat trochę ucichł,ale mam nadzieje,że jest nadal aktualny :) Mnie fps możesz dopisać do listy na oba terminy :P

Opublikowano

Też jestem na tak na listopad najlepiej na szelki 2'' nwp bo podobno mają dobre.

Chyba coś ci się pomyliło, kometa nie sprzedaje szelek !
Opublikowano

Również z niecierpliwością czekam aż temat ruszy, na jakieś szczegóły, a w szczególności na cennik, bo od tego zależą moje zakupy i nie tylko na WK.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat ruszy w swoim czasie, do czerwca jest jeszcze sporo dni, a ja mam aktualnie ważniejsze sprawy na głowie...

fps

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a wiadomo po ile będzie paczka picollo ?

Opublikowano

To ja w takim razie koniec listopada. Zależy jakie będą ceny, kiedy ktoś poinformuje czy na pewno w tym roku będzie kometa, prześle cennik.

JacuQM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miło mi poinformować, że wreszcie mam czas na zajęcie się akcją. Uprzejmie proszę o aktualizację listy chętnych na zakupy w czerwcu. Proszę też podać pozycje jakie was interesują. Listę zamykam 10. czerwca i jest to termin, po którym nie przyjmuję więcej zgłoszeń. Kto nie zdąży się wpisać będzie miał kolejną szansę w listopadzie.

fps

Opublikowano

Możliwe, że kupiłbym coś w pierwszym terminie (zależy od funduszy), ale wstępnie można mnie dopisać na I termin (w drugim terminie też coś wezmę).

• Like 1
Opublikowano

to jaki będzie koszt paczki picollo ?

Kto Ci będzie teraz stawał na głowie i podawał cenę paczki piccolo....
Nie potrzebne zamieszanie w temacie stwarzasz .

Co do zakupów to jestem chętny na kostkę Santa Cruz, P7450 Kreta oraz P7651 ;)
  • Like 1
Opublikowano

Odświeżam Listopad .

Opublikowano

Piszę się na I termin.

Opublikowano

Kupię coś w 1 terminie, w listopadze możliwe ze też coś kupię.

To co mnie interesuje :
Santa cruz
borneo
vigo
ghana
kreta
P7307

Opublikowano

Jeśli można by było to prosiłbym o jakiś cennik, nie wiem czy się wpisać na teraz czy listopad, jakieś pierdoły bym kupił, jak nie na ten rok to na przyszłość ;)

Opublikowano

Jeśli można by było to prosiłbym o jakiś cennik, nie wiem czy się wpisać na teraz czy listopad, jakieś pierdoły bym kupił, jak nie na ten rok to na przyszłość ;)

:facepalm:

Ja również coś tam wezmę.
Opublikowano

? Nie wiem co tam złego napisałem... jak ceny będą atrakcyjne to wezmę teraz a jak nie to jeszcze poczekam bo bigfun coś fajnego szykuje... czy zawsze kur trzeba pisać litanie żeby każdy zrozumiał co ktoś ma na myśli? Ceny fajerwerków rosną i mam okazję skorzystać z dobrej oferty, a ja nie widzę na nich daty ważności, czy odpalę teraz czy w 2013, bez różnicy.

Opublikowano

Up, przeczytaj ostatni post Fps'a.