przemo312132 14 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dajcie mi trochę czasu. Wk dopiero w czerwcu/lipcu, a Wy piszecie jakby się paliło. Ja mam oprócz forum jeszcze swoje życie i pracę, w której mam aktualnie zapierdziel. W przyszłym tygodniu jadę do Wrocka to się będę na miejscu dogadywał. fps Spokojnie nikt cię nie pogania sorry za ot Cytuj
webik 0 Opublikowano 3 Lutego 2012 też jestem chętny ale nie wiem na razie który termin jak ceny będą fajne to i moja gotówka będzie większa Cytuj
adrianosisko 0 Opublikowano 5 Lutego 2012 jeśli można to proszę o dopisanie do terminu 2 dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 5 Lutego 2012 do organizatora: serdecznie przepraszam, ale na pierwszy termin nie jestem w stanie uzbierać wyst. gotówki= prosiłbym o przepisanie na drugi termin Cytuj
CapiWymiata 1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Też jestem na tak na listopad najlepiej na szelki 2'' nwp bo podobno mają dobre. Cytuj
CapiWymiata 1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Daje 100% na listopad o ile mnie powiadomi ktoś o konkretach we wrześniu. Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 16 Marca 2012 Widzę że temat trochę ucichł,ale mam nadzieje,że jest nadal aktualny Mnie fps możesz dopisać do listy na oba terminy Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 16 Marca 2012 Też jestem na tak na listopad najlepiej na szelki 2'' nwp bo podobno mają dobre. Chyba coś ci się pomyliło, kometa nie sprzedaje szelek ! Cytuj
domin839 2 Opublikowano 16 Marca 2012 Również z niecierpliwością czekam aż temat ruszy, na jakieś szczegóły, a w szczególności na cennik, bo od tego zależą moje zakupy i nie tylko na WK. Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Temat ruszy w swoim czasie, do czerwca jest jeszcze sporo dni, a ja mam aktualnie ważniejsze sprawy na głowie...fps 1 Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 14 Maja 2012 To ja w takim razie koniec listopada. Zależy jakie będą ceny, kiedy ktoś poinformuje czy na pewno w tym roku będzie kometa, prześle cennik. JacuQM Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Miło mi poinformować, że wreszcie mam czas na zajęcie się akcją. Uprzejmie proszę o aktualizację listy chętnych na zakupy w czerwcu. Proszę też podać pozycje jakie was interesują. Listę zamykam 10. czerwca i jest to termin, po którym nie przyjmuję więcej zgłoszeń. Kto nie zdąży się wpisać będzie miał kolejną szansę w listopadzie.fps Cytuj
luxor 2 Opublikowano 29 Maja 2012 Możliwe, że kupiłbym coś w pierwszym terminie (zależy od funduszy), ale wstępnie można mnie dopisać na I termin (w drugim terminie też coś wezmę). 1 Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 29 Maja 2012 to jaki będzie koszt paczki picollo ? Kto Ci będzie teraz stawał na głowie i podawał cenę paczki piccolo....Nie potrzebne zamieszanie w temacie stwarzasz .Co do zakupów to jestem chętny na kostkę Santa Cruz, P7450 Kreta oraz P7651 1 Cytuj
domin839 2 Opublikowano 30 Maja 2012 Kupię coś w 1 terminie, w listopadze możliwe ze też coś kupię.To co mnie interesuje :Santa cruzborneo vigoghanakretaP7307 Cytuj
sylar 3 Opublikowano 30 Maja 2012 Jeśli można by było to prosiłbym o jakiś cennik, nie wiem czy się wpisać na teraz czy listopad, jakieś pierdoły bym kupił, jak nie na ten rok to na przyszłość Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 30 Maja 2012 Jeśli można by było to prosiłbym o jakiś cennik, nie wiem czy się wpisać na teraz czy listopad, jakieś pierdoły bym kupił, jak nie na ten rok to na przyszłość Ja również coś tam wezmę. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 30 Maja 2012 ? Nie wiem co tam złego napisałem... jak ceny będą atrakcyjne to wezmę teraz a jak nie to jeszcze poczekam bo bigfun coś fajnego szykuje... czy zawsze kur trzeba pisać litanie żeby każdy zrozumiał co ktoś ma na myśli? Ceny fajerwerków rosną i mam okazję skorzystać z dobrej oferty, a ja nie widzę na nich daty ważności, czy odpalę teraz czy w 2013, bez różnicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi