axelbo19 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam potzebuje FP3 bardzo szybko na terenei trojmiasta bo w moim miescie Gdynia nie mozna nigdzie dostac wiec prosze o pomoc gdzie dostane na terenie trojmiasta fp3 gdzie i za ile!? Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam potzebuje FP3 bardzo szybko na terenei trojmiasta bo w moim miescie Gdynia nie mozna nigdzie dostac wiec prosze o pomoc gdzie dostane na terenie trojmiasta fp3 gdzie i za ile!? Muszę Cię zmartwić, ale FP3 New wycofano z produkcji/handlu gdyż były one za głośne.Można kupić jedynie JC05 (czyli Fp3 small). Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Muszę Cię zmartwić, ale FP3 New wycofano z produkcji/handlu gdyż były one za głośne.Można kupić jedynie JC05 (czyli Fp3 small). No to gdzie moglbym chociasz je dostac?? Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fp3 new nie zostały wycofane, powodem dlaczego ich nie ma na rynku to brak znaczka CE. Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 30 Grudnia 2011 lol,u mnie w hurtowni,były fp3 new,niewiem co wy gadacie:D Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 leclerc Oki lecz w gazetce ani na stronie nie ma nic napisane ze maja fajerwerki.I czy w Gdansku bedzie??? czy marnowac piniadze na drge tylko? Cytuj
0 michal1123 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 moim zdaniem kupisz tam poniewaz to jest siec sklepów i maja te same produkty a z tego co wiem to w kazdym leclercu sa te petardy wiec wybór nalezy do Ciebie czy tam podjedziesz czy nie Cytuj
0 ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 30 Grudnia 2011 moim zdaniem kupisz tam poniewaz to jest siec sklepów i maja te same produkty a z tego co wiem to w kazdym leclercu sa te petardy wiec wybór nalezy do Ciebie czy tam podjedziesz czy nie Niekoniecznie. Bowiem na przykład mogę podać miasto Lublin, tu o FP3 było na prawdę trudno a już zwłaszcza w przyzwoitej cenie. Udało się jednak. A co do El.Leclerca to fp3 tam może znajdziesz, ale small (tj JC05). Cytuj
Pytanie
axelbo19 0
Witam potzebuje FP3 bardzo szybko na terenei trojmiasta bo w moim miescie Gdynia nie mozna nigdzie dostac wiec prosze o pomoc gdzie dostane na terenie trojmiasta fp3 gdzie i za ile!?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi