lukas1894 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mam pytanie, ponieważ zostały mi jeszcze petardy, czy mogę je dzisiaj wystrzelać? Cytuj
0 dDamixon 3 Opublikowano 1 Stycznia 2012 mi zostało 2 paczki fp3small więc będe nawalał wieczorem Cytuj
0 sawik97 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 przed chwilą skończyłem godzinną nawalankę, w uszach piszczy bardziej niż wczoraj Cytuj
0 dokli 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Spokojnie możesz odpalać co chcesz ;d U mnie już zdążyłem zobaczyć ok. 10 wyrzutni i 5 rakiet Cytuj
0 Bandit123 4 Opublikowano 1 Stycznia 2012 oczywiście że można ale to nie znaczy że policja nie zainteresuję się twoim strzelaniem ja dzisiaj odpaliłem kilka wyrzutni bo wczoraj zbytnio nie mogłem i policja zainteresowała się moim strzelaniem, sprawdzili tylko czy wszystko odbywa się bezpiecznie i sobie pojechali, a ja strzelałem dalej Cytuj
Pytanie
lukas1894 0
Mam pytanie, ponieważ zostały mi jeszcze petardy, czy mogę je dzisiaj wystrzelać?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi