DragsteR. 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Symbol: M38 (JW38 New Generation 8)Nazwa: Fire-3Strzałów: 19Kaliber: 30mmEfekt: brokat + purpurowe gwiazdkiCena: 50 zł w BiedronceZdjęcie: http://s5.ifotos.pl/...png_rhseexx.pngFilm: z Sylwestra 11/12r (zachęcam do oglądania w HD): Bardzo dobra wyrzutnia, rozłożysty, powtarzający się efekt i ogromny finał. Cytuj
Matex 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bardzo fajna, opłacalna i efektowna wyrzutnia, spełniła zdecydowanie moje oczekiwania, nie dość, że efekty były duże to jeszcze kolory były piękne i intensywne Zapraszam do oglądnięcia mojego filmiku: Cytuj
Camel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 wyrzutnia farta 60 zl zostala odpalona dzisiaj , bardzo ladna rozpryski bardzo duze Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Kolejna 19tka warta dobrej opinii.Duże,fantastyczne i rozłożyste rozpryski.Brokat zawsze ładnie wygląda zwłaszcza w połączeniu z ładnymi gwiazdkami a w tej kostce jedno jak i drugie jest najwyższej jakości.Bateria,która mnie zadowoliła w 100%.Z wielką chęcią ją jeszcze nie raz na pewno kupię.Na przykładzie min.tej wyrzutni można stwierdzić,że jorge nadal trzyma się formy Polecam ją! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi