mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Symbol: SM-17Nazwa: Oślepiający FleszOpis: stroboskop w opakowaniu 4szt.Czas trwania: 60s (u mnie było 50s)Film: Komentarz: Zastanawiam się, czy przyznać mu zwycięstwo nad stroboskopem z Triplexa. Dawał gęstszym błyskiem i migał z większą częstotliwością, ale narobił też więcej dymu przez co mógł wydawać się mniej rażący. Czas trwania przemawiał jednak na korzyść tego z Triplexa. Dlatego przynajmniej ja daję remis. Cytuj
Lukas1985 0 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gdzie kupie ten stroboskop ?Wychodzi dosc tanio jak na strobek wiec nabede tylko - gdzie? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gdzie kupie ten stroboskop ? http://fajerwerkilider.pl/pl/p/SM-17-OSLEPIAJACY-FLESZ/1068 Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 14 Maja 2012 Bardzo dobre strobo, niestety drogie są te stroboskopy. 20zł za paczkę 4 szt. to lekka przesada. Przed sylwestrem 2010/2011 stały gdzieś za 11zł za paczkę, znikły na jakiś czas i potem cenna skoczyła o prawie 100%. Efekt konkretny, ale moim zdaniem TXF441 są bardziej opłacalne. Jeżeli jednak ktoś nie liczy się z kasą to mogę je śmiało polecić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi