Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Symbol - TB58Nazwa - Storm of fireZdjęcie - http://www.tropic.pl/img/994c39e0_large.jpgIlość strzałów - 36kaliber - 30mmCena - 164 złFilm (2 sztuki - fragment) WOW! - to najlepszy komentarz dla tej wyrzutni. Chmura cracklingu z jednej jest naprawdę imponująca, ale my odpaliliśmy dwie sztuki, co spotęgowało ilość i wielkość cracklingu. Zamieszanie na niebie było ogromne. Po prostu rewelacja! Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kostka świetna tak samo jak txb400 samum tylko że txb400 kosztuje połowę mniej Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 2 Stycznia 2012 No faktycznie trochę namieszała Ja tą kostkę kupuję co roku,nie mogłem jej dostać w dobrej cenie i kupiłem podobną tylko 25 strzałów (TB-54)też była fajna ale to nie to samo :)Ale udało mi się ją dokupić 31 grudnia za 150zł.Tylko u ciebie na filmie ona jest taka złota a w rzeczywistości jest jaśniutka biała praktycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi