przemo312132 14 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Cześć tak wpadłem na pomysł by jechać do kuzyna w ferie , i by się nie nudzić chciałem zamówić coś ze speed-fajerwerki.plkwota od 10/15zł na same fajerwerkiAha nie chcę EX1 bo mam jeszcze je Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Do zabawy 144 rakietki czyli WM(whistling....)Ehh co tam jeszczepikolaki musza byc rzymiakiBalletred meteor na wieczorne strzelanie JR2 JR3 itd.. Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 No dzięki ale rezygnuję z Speeda Chciałbym się was spytać co myślicie o sklepie strzały.pl ? Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No dzięki ale rezygnuję z Speeda Chciałbym się was spytać co myślicie o sklepie strzały.pl ? A czemu z takich dziwnych sklepow zamawiasz nie lepiej tradycyjnie FM BIGFUN Demony w ostatecznosci?? Cytuj
0 luxor 2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Strzały.pl omijaj szerokim łukiem, obsługa klienta tam to porażka. Cytuj
Pytanie
przemo312132 14
Cześć tak wpadłem na pomysł by jechać do kuzyna w ferie , i by się nie nudzić chciałem zamówić coś ze speed-fajerwerki.pl
kwota od 10/15zł na same fajerwerki
Aha nie chcę EX1 bo mam jeszcze je
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi