Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Symbol - YHW009Nazwa - SongZdjęcie - Ilość strzałów - 37Kaliber - 30mmFilm - Świetna bateria od Triplexa! Rozmaitość efektów powinna zadowolić każdego. Duże wrażenie robią czerwone i zielone fale z białym migotaniem oraz trzeszczące chryzantemy. Zaakcentowany finał. Bardzo dobra kolorowa kostka. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Chyba jeden z większych efektów wyciągnięty z 30 mm. Efekty piękne i rozłożyste. No i cena która nie jest wygórowana jak na tak świetną wyrzutnię. Polecam każdemu Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ta wyrzutnia jest jedną z propozycji od Triplexa, które świadczą o tym, jak szybko Triplex wyprzedza Jorge. Jakość efektów, kolory, różnorodność i wielkość (jak na 30mm to naprawdę duże) powodują, iż Song to wspaniała propozycja dla każdego, kto docenia piękno fajerwerków z większym bądź też mniejszym budżetem.Sam miałem przyjemność oglądać ją na żywo tego sylwestra i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości w/w kostki.Polecam każdemu!Pioter Cytuj
capensis 12 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Swietna kostka, bardzo kolorowa, efekty ciekawe i duże. Polecam Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 3 Maja 2013 Świetna i niedroga kostka ( 80-90zł ). Duża rozpiętosc efektów oraz różnorodnosc. Polecam ! Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 20 Listopada 2013 Bardzo dobra kostka, nadaje się do strzelania solo tak jak ja to robię. Polecam dla osób niechcących wydać zbyt dużo na fajerwerki, a chcących uzyskać ciekawy efekt. W polo można ją było nabyć za około 90zł w zeszłym roku, co będzie w tym zobaczymy. Stoi stabilnie, efekty mają bardzo duzy rozprysk. Polecam. JacuQM :christmascool: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Listopada 2013 Mam tą wyrzutnie w tym roku na Sylwestra i mam nadzieje,że będzie przepiękna,bo tak wynika z filmików i z waszych komentarzy Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Listopada 2013 Znakomita kostka miałem ją przyjemność obejrzeć na pokazie, jest przepiękna jedna z najlepszych 36sh polecam 10/10 endriu123457 Cytuj
steny 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Miałem te dwie wyrzutnie w tamtym roku zakupione w polo markecie prze kozackie Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 ta wyrzutnia jest piękna :xmas_biggrin: w tym roku mam dwie w moim Stuffie, mam nadzieję że razem dają jeszcze lepszy efekt Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Który lont w songu odpalić pierwszy? Kupiłem dwie wyrzutnie na finał, jedna ma jeden lont a druga ma dwa... Z tego co wiem to obydwie wyrzutnie mają jedną serie finałową. Chce je puścić dwie na raz. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Który lont w songu odpalić pierwszy? Kupiłem dwie wyrzutnie na finał, jedna ma jeden lont a druga ma dwa... Z tego co wiem to obydwie wyrzutnie mają jedną serie finałową. Chce je puścić dwie na raz. Odpalając lont znajdujący się u góry wyrzutnia zacznie strzelac od końca. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Grudnia 2013 zależy jaka partia najlepiej daj zdjęcie tej co ma 2 lonty tak by było widac jak ma oznaczone lonty i gdzie się znajdują to ci powiemy Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Także mam w tym roku . Zobaczymy jak się spisze , czy zrobi wrażenie na skromnej widowni Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kupiłem na tegorocznego Sylwestra Mam wobec niej wygórowane oczekiwania, ale czytając wasze opinie myślę że mogę być spokojny o jej efekt :xmas_smile: . Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mój film: http://www.youtube.com/watch?v=SNmwXV5VfPw Super kostka !!!! Polecam każdemu. Dałem za nią tylko 85 zł :xmas_laugh:/>/> Cytuj
Diseth 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Song zrobił miazgę na niebie ... Duże rozpryski , huk za taką cenę tylko brać Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Perfekcja! Ogromne rozpryski, multum kolorów, duża dynamika, a przy serii finałowej z craclingiem zrobiło się jasno jak w dzień! Fantastyczna kostka :xmas_laugh: . Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mi się najbardziej podoba finał, nie da się wzrokiem objąć całego efektu taki wielki Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2014 To jest naprawde magiczna wyrzutnia.Ma ona ogromnie mocne huki,mówiąc szczerze nie przypominam bym miał do tej pory głośniejszą wyrzutnię niż ta.Song jest wyrzutnią o niezwykłej rożnorodności edektów,efekty mają wrecz niepotyczną szerokość.Sczególne wrażenie na mnie zrobił efekt zielnych gwiazdek(ładunki z tym efektem rozbryskły tak szeroko,że aż łapałem się za głowę)no i oczywiście ten wspaniały finał w postaci craclingu Cytuj
fp3 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bardzo ladne efekty, tylko ze moj song strzelal w odwrotnej kolejnosci niz powinien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi