glosal 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie wiem czy jest jakaś różnica pomiędzy tą kostka bez CE a z CE. Ja miałem tą bez cóż tu pisać, wyrzutnia genialna, zachwyciła widownie, efekt zasłonił całe niebo od początku do końca, finał niesamowity Mam nadzieję, że za rok znowu zagości w moim arsenale Cytuj
glosal 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 CE oznacza to, że spełnia wymaganie UE Dobrze wiem co to oznacza Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Akurat dobrze się złożyło że miałem dwie z tych wyrzutni i na dodatek jedną na ce a drugą bez, mam tu dla was dwa filmy dla porównania :xmas_smile: ja widzę różnicę pomiędzy songiem na CE i bez ale zobaczcie sami Song bez CE: Song na CE: Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 21 Lutego 2014 Wyrzutnia fenomen :D/> wielkie i piękne efekty, Polecam https://www.youtube.com/watch?v=ifIyCheOykc Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Lutego 2014 Niewątpliwie ta wyrzutnia rządzi u nas na forum.Song cieszy się największą popularności wśród nas formuowiczów Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 22 Lutego 2014 Trudno się temu dziwić Miałem już wiele kostek, niemal każda jest pod jakimś względem bardzo dobra, ale Song to prostu fenomen, perfekcja, wyrzutnia która bije na głowę wiele droższych baterii Cytuj
przemoks 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pierwszy raz zakupilem Songa. Takie pytanie: dlaczego efekt cracklingu, ktory powinien byc na koncu mialem na samym poczatku? Cos z wyrzutnia bylo nie tak? Cytuj
abuk 30 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pierwszy raz zakupilem Songa. Takie pytanie: dlaczego efekt cracklingu, ktory powinien byc na koncu mialem na samym poczatku? Cos z wyrzutnia bylo nie tak? Może odpaliłeś lont rezerwowy..? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem ją po raz drugi i po raz kolejny jestem zafascynowany jej efektami.To jest po prostu miazga na niebie.Jedyne do czego mogę się przyczepić to początek.U mnie w tym roku ten początek był trochę inny,nie miał tych potężnych efektów w postaci kolorowych piwonii tylko jakieś czerwone efekty średniej wielkości,ale później wszystko wróciło już do normy zielone gwiazdki rozbryzgają na taką rozpiętość,że to jest aż nie do uwierzenia.Przepiękne kolorowe dalie,chyba jeszcze piękniejsze niż w tamtym roku.Finał z kolei był inny,wyleciało kilka pocisków,które dały efekt cudownego kraclingu,myślałem,że to finał a o tuż nie potem znowu wyleciało kilka pocisków o bardzo ładnych czerwonych efektach.Wyrzutnia strzelała trochę inaczej niż poprzednio,ale kostka nadal jest w bardzo wysokiej dyspozycji Polecam tą efektowną i przepiękną wyrzutnię jeszcze raz! Cytuj
wapster 0 Opublikowano 6 Listopada 2015 Informacja od importera Triplex: Jedna z Waszych ulubionych kostek, SONG z nowym indexem TXB194 już z certyfikatem CE. Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kostka-legenda!Miałem ją po raz pierwszy w tym roku i faktycznie tak wszyscy pisali - jest to jedna z najlepszych kostek na naszym rynku , efekt już chyba maksymalny z 30mm , finał przepiękny.Oby się dużo nie zmieniła w następnych latach. Cytuj
domdbc 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja miałem pierwszy raz Songa i miał to nowe oznaczenie TXB194 czyli z CE i nie wiem jak bez CE bo nigdy nie miałem ale efekt był imponujący i prawie na całe niebo. Na pewno będzie gościł w moim następnym Stuffie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pięknaa <3 "o kuuuuurwaaaaaaaaaaaa, ale napierdala" !!! xD Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wyrzutnia nie zaskoczyła mnie specjalnie, ale to dla tego że odpalałem w takim miejscu go że mieszał się z innymi wyrzutniami Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Stycznia 2016 "o kuuuuurwaaaaaaaaaaaa, ale napierdala" !!! xD Panie to nie przekleństwa to emocje haha :christmascool: :christmascool: Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 27 Listopada 2018 Z racji iż jestem typowym sezonowcem, ja z zapytaniem odnośnie songa, czy jest tak samo dobry jak kiedyś, czy został osłabiony. Robię w tym roku taki stuffik do tysiąca pięćset z samych kosteczek 30mm i rozważam jego zakup, kiedyś to była miazda. Pzdr Cytuj
Homer 9 Opublikowano 24 Lipca 2020 Co tam u songa słychać ,bo przeleciało na drugą stronę a kiedyś bardzo chwalona. Zamówiłem songa a nigdy go nie miałem. Czy dalej można się spodziewać czegoś dobrego po niej? Z tych lepszych będę mieć jeszcze viseriona i Wyrzutnia TXB378 Silent Night - 25 strzałów 1.2" czy na finał dać songa czy Silenta ? Pozdrawiam Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 Odpalaliśmy songa na urodzinach w sierpniu i na wszystkich zrobił wrażenie. Bardzo ładna kostka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi