Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zdjątka daj, nie filmik! Film to z odpalania karabinku i foty tej kupki zasieków też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na wstępnie napisze, że w planie nie było żeby sznurek się przepalił ale jednak no ale szczęście mi dopisało i odpaliło prawie wszystko oprócz 31 FP3 i około 41 pikolaków - tyle naliczyłem. Początek to takie rozwinięcie a potem do akcji wkroczyły fp3s które zrobiły miazgę w takiej ilości, potem FP3N 90szt i finał BD Podsumowując chyba jest to największy karabinek na forum jak na razie...FILM: Aha napiszę tu o FP3 gdzie kilka sztuk latały jak cyrko hmm może to jakaś wada była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Karabinek miazga ale wydaję mi się że wszystkie fp3 nie odpaliły oby tak dalej 10/10 endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 "odpaliło prawie wszystko oprócz 31 FP3 i około 41 pikolaków - tyle naliczyłem. " - trzeba najpierw dokładnie przeczytać opis a potem pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 No Majster gdyby nie ten sznurek było by OK A tak na serio karabin mega. Na drugi raz weź linke do tego a nie sznumrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wiem, wiem wezmę cienką linkę stalową najlepsze rozwiązanie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wiem, wiem wezmę cienką linkę stalową najlepsze rozwiązanie chyba :)/> Kawałek druta i po sprawie fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na początku nuda, ale później jak zaczynają strzelać JC05 i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mówiłem mówiłem mu przed strzelaniem, że przepali ten sznurek i żeby dał drut to odpisał. Nie ma szans co ty pleciesz "TO BAWEŁNA" xD No ale wyszło jak wyszło. Jest to jeden z lepszych karabinków. Osobiście proponowałbym odpuścić sobie męczenie się z tymi małymi petardkami i skupić się tylko na dużych. Bo to one głównie zrobiły ten niezły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mówiłem mówiłem mu przed strzelaniem, że przepali ten sznurek i żeby dał drut to odpisał. Nie ma szans co ty pleciesz "TO BAWEŁNA" xD No ale wyszło jak wyszło. :P/>Jest to jeden z lepszych karabinków. Osobiście proponowałbym odpuścić sobie męczenie się z tymi małymi petardkami i skupić się tylko na dużych. Bo to one głównie zrobiły ten niezły efekt. :)/> Dałbym drut gdybym miał, a że miałem sznurek to pomyślałem że można by go użyć, teraz już wiem że to nie ma sensu i w grę wchodzi tylko linka stalowa/drut Co do tych początkowych pykawek to jedna wielka nuda, w tym roku postawie na same fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 No i to chodzi. Moja krew xDŻeby było bardziej widowiskowo zrób parę takich linek ułożonych w siatkę wraz przy finale ze zwiększeniem się dynamiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Karabin elegancki. Przy tych fp3 miałeś 10cm/s ?? dobrze, że gościu w 1:25 trafił na moment kiedy strzelały jeszcze k203 bo jakby trafił na fp3 to by pewnie się trochę wystraszył o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Początek karabinka z fp3 to lont 1cm/s około 1m a potem to już 10cm/s. Strefa była ogrodzona i tam gdzie przechodził gościu była odległość około 50m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Elegancko. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi