Skocz do zawartości

[MajsterD12] Projekty, zakupy, galeria, komentarze na rok 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie będę dawał swoje: filmy, plany, projekty i zakupy na rok 2012/2013 :D:D:D

Opublikowano

Dzisiaj daje zdjęcia kostki TXB760 :D

da0cd96d269b9f29med.jpg

1bd54c34383286eamed.jpg

Opublikowano

Gdzie kupiłeś i ile dałeś? Ale początek zacny. ;D

Opublikowano

Domin - niedawno była na fm i efekt mi się bardzo podobał więc sprawiłem sobie ją za 160 zł i będzie użyta w pokazie razem z innymi tortami. Za miesiąc następne zakupy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Póki co daje foto SS:

1a69cba99e04ab50med.jpg

cc9d1626b64b82c7med.jpg

Jak co to jest ich 28 :)

Opublikowano

Mam pytanie gdzie je kupiłeś ??

Opublikowano

Obyś się nie zawiódł na tej chińszczyźnie. Jeśli chodzi o ss to ja ufam tylko europejskim firmom.

fps

Opublikowano

Te ss ma z zakupów z zeszłego roku. Pisał o nich, że zostawia sobie na ten rok bo robi pokaz

Opublikowano

SS spka są bardzo fajne, mimo niewielkiego kalibru kometa leci wysoko, reszta tych SS to porozdzielany one row JW1016, z tego co widzę

Opublikowano

SS spka są bardzo fajne, mimo niewielkiego kalibru kometa leci wysoko, reszta tych SS to porozdzielany one row JW1016, z tego co widzę

Fira ale ze mnie faja, jak byk napisał, że to JW1016 :) Ja też myślałem o takich pseudo ss. Kometa ma kilka kostek z samymi minami, o całkiem przyzwoitym efekcie.

fps
Opublikowano

SS kupiłem na TF w zeszłym roku. Teraz planuje zakup tortu Borneo z Komety :)

Opublikowano

Przed chwilą zamówiłem kostke Borneo z Komety :D za dwa miesiące będe robił zamówienie na wulkanie, na kilka kostek i wachlarzy miedzy innymi: B8 extreme, 2x Bs101, 2x JW1020,JW1018, 10x tb36 i narazie to tyle potem, odkładam na Sante Cruz i System Rf 32 (co do wersji to jeszcze niewiem):D

Opublikowano

Widze, że kostki które miałem w zeszłym roku, przypadły Ci do gustu :) Na Santa Cruz odkładaj, bo warto. Co do Borneo, to ja byłem trochę nią zawiedziony, efekty ma egzotyczne, ale nie za wielkie . Ad. RF32 to brałbym tylko ten programowalny , bo można wtedy robić, mikro-pokaziki ,,pod muzykę". Odnośnie SS to też będę prawdopodobnie miał, ale z jorge.

Opublikowano (edytowane)

Kilka minut temu zawitał do mnie kurier z paczką, a wniej Borneo z Komety i płyta z efektami Komety na rok 2011.

Foto:

949af3248212effdmed.jpg

Cap - Co do RF32 to sam nie wiem xd raczej wezme zwykłą wersje © i kilka stepperów, może za rok się skusze na ta wersję programowalną.

Jak na razie wydałem 370zł ( Borneo i txb760 )

Pewnie za tydz. zawita do mnie paczka od Cooliego z JW4055 Na chwilę obecną nieaktualne.

Edytowane przez MajsterD12
Opublikowano

Bardzo fajną kostkę wybrałeś. Borneo ma interesujący system strzelania w układzie "W", "Z" i "FAN" Sam dłuższą chwilę się zastanawiałem nad zakupem tej wyrzutni, ale nie podeszła mi pod scenariusz, a dla jednej kostki nie będę robił remodelingu pokazu.

fps

Opublikowano

No No bardzo ładnie się zaczyna wspaniałe kostki widzę :DD

Opublikowano

No No bardzo ładnie się zaczyna wspaniałe kostki widzę :DD

Dopiero się rozkręcam :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak więc daje zdjęcie zakupów u Mpika :D

ec78c3ec730ba68dmed.jpg

c7afeda13a1316abmed.jpg

b876b74b5af692ebmed.jpg

Testów jeszcze nie robiłem, muszę dokupić wtyczke do zasilacza. Jak będę miał chwile czasu zrobie filmik ;)

System RF 32 kosztował 795zł a rury 16szt 170zł (ceny zawierają przesyłkę) RAZEM: 965zł

Początkowo byłem bardzo nastawiony na wersję B, ale koszty jakie musiał bym ponieść (około 1600zł)
o wiele mnie przerosły, mogłem wydać na system około 1k.

• Like 1
Opublikowano

No RF32 widzę też się znalazło :) bardzo dobrze się zaczyna :P

Opublikowano

Co do stepperów to w tym roku nie zakupię, pożyczę od firmy kilka sztuk. Pewnie dopiero za rok skuszę się na około 4-5szt bo zawsze lepiej jest mieć swoje :P

Opublikowano

No ładnie teraz będzie czym odpalać.I dosyć taniej.

• Like 1
Opublikowano

No No, Widzę że postanowiłeś zainwestować, w dobrych rękach system wyczaruje ci nie jeden rewelacyjny pokaz, :) nie zmarnuj tego :D nic mi nie pozostaje jak czekać na kolejne zamówienia,i gratulować dobrego zakupy :) aby do grudnia

Opublikowano

Dzięki, prawdopodobnie w czerwcu zrobię małe zamówienie na 8 wachlarzy na Wulkanie, i pewnie zrobię sobię krótką przerwę, bo zbieram na sprzęt do nagrywania. ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualizejszyn :D

Daję foto paki z Wulkana a w niej 5x BS-101 i 2x JW1020 dodatkowo na zdjęciach widnieje JW1000 który został z poprzedniego roku.

32ddfe9128f64774med.jpg

80fcbae88b8ed32bmed.jpg

Za paczkę z Wulkana za same jednorzędówki zapłaciłem 330zł a przesyłka to aż 40PLN po rozmowach z kameleonem dostane jakieś drobne wynagrodzenie...

Kolejne zam. planuje za około miesiąc na kilka kostek, petard i 4szt dodatkowych wachlarzy m.in. JW1019, JW1018 ;)