przemo312132 14 Opublikowano 31 Grudnia 2012 No i źle nie było oprócz psa którym zakłócał mi oglądanie filmu haha Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 No i źle nie było oprócz psa którym zakłócał mi oglądanie filmu haha :biggrin:/>/>;)/>/> Pies nadawał Magii strzelaniu :D/> Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Masakra że ci sie to nie pomyliło ale ja i tak czekam na film Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Przedsmak filmu który się już renderuje ale dziś nie dam rady go pokazać.Taka fota z pokazu Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 I długo oczekiwany film :)/>Nie ma szału ale wszystko odpaliło tak jak chciałem. Jedynie jedna kostka z dwóch odpalona razem (Burza i Deszcz z Arki) strzelala 6 sek dłużej i wyszedł podwójny finał Leci filmik ze stregfy za godzinke powinien być Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ten pokaz robiłeś dla jakiejś firmy czy coś? Firma w której pracuje Cytuj
domin839 2 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kolejny z bardzo dobrych pokazów na forum. Cały pokaz bardzo dobrze zgrany, bez przerw. Finał konkretny, mix efektów zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Gratulacje. Cytuj
dokli 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Ten pokaz robiłeś dla jakiejś firmy czy coś? Dołączam się do pytania :)/>Dobra już nie Edytowane 3 Stycznia 2013 przez dokli Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dołączam się do pytania :)/>/>Dobra już nie :D/> Wy chyba macie dziś coś z oczami nieteges? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fajny pokaz, OR w finale zrobiło SHOW szkoda tylko, że ta kostka pod końcem się opóźniła i strzelała jeszcze po całym finale. Pamiętaj też żeby zawsze mocować kostki aby nie były tak luzem (obłóż je cegłami itp.) Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 7 Stycznia 2013 No no Coli piękny pokaz oby tak dalej to niedługo na forum nie będziesz miał konkurencji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi