Cooli 4 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No i w Święta poleciały 2 pokaziki jeden hukowy na Rezurekcyjnej procesji na której pierwszy raz elektornika zawiodła a drugi pokaz świąteczny (parę kostek + 20 szelek 2")Elektronika zawiodła bo w pilocie bateria wysiadła no i odpalanie ręczne1. Pokaz Hukowy: 10 paczek Fp3, 4 kartoniki małych achtungów, 2 kartony duzych achtungów, 2 paczki czerwonych petard triplexa.2. Pokaz Świąteczny: Kostka MONAKO, Kostka z Arki, Viola, txb820x4, Vigo, MontEverest, 20 szelek. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 będzie jakiś filmik bo jestem ciekaw jak wypadły te pokazy bo ilość fp3 ładna Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Elektronika zawiodła bo w pilocie bateria wysiadła Haha teraz też dołączyłeś do grona osób które będą wymieniać baterie w pilocie co drugi pokaz... Znam ten ból, kiedy naciskasz pilota a tu nic...Pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kiedyś chyba napiszę pracę naukową pt. "O wyższości visco nad elektronicznymi zabawkami" Cooli, mam nadzieję, że uraczysz nas filmami Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Filmów nie mam z Rezurekcji ale napiszę jak to wyglądało. FP3 były spinane po 3,4,5 sztuk jedną opaską zaciskową. Po odpaleniu był wyrzut i ładny huk. Triplexy po jednej sztuce były detonowane. Co do pokazu Świątecznego to słabe nagranie i tylko cześci pokazu jest w moim posiadaniu. Sąsiad nagrał bez statywu z trzęsącą się ręką po całodziennym świętowaniu Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Haha teraz też dołączyłeś do grona osób które będą wymieniać baterie w pilocie co drugi pokaz... Znam ten ból, kiedy naciskasz pilota a tu nic...Pozdrawiam Śmiałem sie kiedyś z ciebie po pokazie Sylwestrowym a teraz śmieje się z siebie Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No panowie specjaliści pomocy Szykuje się do małego widowiska tak przeciągne go do 2 min. Piosenka x-ray dog - timeline. Troszkę się nią pobawie i z 1:20 zrobie 2:00. Na sam początek chce walnąć 3 salwy bs-101 albo 3 jw1000 a co dalej?Zaproponujcie cos co można fajnie wkomponować w ten utwór.System 18 kanałów + 2 stepery 10 kanałów. Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Fajny podkład, można fajnie wykorzystać single w onerowy. BS-101 bym odpuścił, ale to tylko moje zdanie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Już mam prawie gotowy zamysł jutro albo jeszcze dziś go przedstawię. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Cooli a ja Ci polecam przesłuchać soudtrack do gry Mass Effect 3 są na niej oprócz oryginalnych utworów nowe opracowania klasyków: http://www.youtube.com/watch?v=n94OekA_Zukfps Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Już mam prawie gotowy zamysł jutro albo jeszcze dziś go przedstawię. Czekam czekam Jacy importerzy wchodzą w grę? Nie ma granic żadnych (każdy) Cooli a ja Ci polecam przesłuchać soudtrack do gry Mass Effect 3 są na niej oprócz oryginalnych utworów nowe opracowania klasyków: http://www.youtube.com/watch?v=n94OekA_Zukfps No ten pierwszy mi przypasował. Energiczny i można zrobić dużo szelek 2" i jaką kwotę posiadasz około 2000Na pewno już będą w planie:2 x JW4083 x JW1122 x JW40554 x JW90 Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Teraz mi się nowa koncepcja stworzyła4 x one row na początek i Jw410+Jw413 razem na początek Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cooli a może RF32B przestrzelamy xd? Właśnie do mnie dotarł fps Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Fps jak byś miał czas możemy przetestować mój pójdzie na odpalanie szelek + 2 stepery. Projekt będzie konkretny Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cooli to napisz mi na PW jeszcze szczegóły dotyczące miejsca i daty pokazu. Z moim czasem różnie ostatnio bywa a i dojazd dalej niż 100-150km od krk odpada.fps Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cooli patrząc na listę tego co już na pewno bierzesz to 1k przekroczysz a więc pozostaje około 1k do mojej dyspozycji twórczej Na 100% musisz mieć jw6005 wyrzutnia ma świetną dynamikę i pasuje do każdego pokazu.Myślę także, że wachlarz jw1006 ładnie się wkomponuje na tle bombek 2".Na finał nic nie zrobi większego zamieszania niż tzw "plemniki" Jw31 w ilości 6 sztuk na tle innych wyrzutni jak np miraż w ilości 4 sztuk zrobi niezłe show.Możesz też wybrać opcję 2xjw6005 i 6xjw31 ale to już kosztowna kompozycja Wszystko postaram się załatwić w jak najlepszych cenach, natomiast one rowy dostaniesz po cenie zakupu ze względu na duże zamówienie, czyli jeżeli ceny one rowów w nowym cenniku będą podobne, ale pewnie nie będą To bs101 mógłbyś dostać za 29zł jw1000 za 35 pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zajrzałem właśnie do cennika Jorge 2012 i... szok Myślałem, że JW6005 ma minimum z 1,5", a tu się okazuje, że tylko 1,2" i na dodatek kosztuje tylko 199 zł. Tak więc TRZEBA JĄ BRAĆ, podzielam zdanie kameleona. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tak tylko, żeby ją brać trzeba mieć papier albo znajomości fps Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kamel rób ten scenariusz pokazu. I podaj ceny. One rowy biorę w kilkunastu sztukach po tych cenach można pojechać cały pokaz one rowami Damy radę Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 3 Maja znów miałem okazję postrzelać tym razem 16 kulek SP 2" jakich to zgadnijcie po efekcie.Film: i film właściwy Zdjęcia: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi