mantis 433 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor miał chyba na myśli "krozetki" od słowa "crossette". Pewien hurtownik spolszczył ten efekt na "kalafior". Moim zdaniem całkiem trafnie, bo kalafior tak się dwoi i troi. Tylko na tym strzelaniu z 3 maja jakoś nie widzę crossette'ów. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 4 Maja 2012 Flower Wave lub Silver Peony, ponieważ efekt sie długo utrzymał. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 4 Maja 2012 Dla mnie to jakieś brokatowe pierścienie jak w kostce komety ,,Ring" Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Maja 2012 Veli i Capensis byli najbliżej. Tego「red blue」to chyba nikt by nie odgadł Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Maja 2012 Przecież wiadomo jakie ringi, bo 2" ringi są tylko jedne w ofercie SP Nie pisałem koloru, bo to przecież oczywiste Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 4 Maja 2012 Musze jeszcze pooglądać te efekty bo coś mi to nie idzie ;P Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 A to moja dzisiejsza zdobycz a po niedzieli skrobne kolejne fotki tego co już na pokaz trzydziestkowy Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mały teścik kolejnego zakupu Kingdom KFE2213 10 Cue Programmable Sequencer http://www.youtube.com/watch?v=cDNiJkkU2-o&feature Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziś zajrzałem sobie do szopki i zliczyłem co w magazynku leży sobie jako stuff na sylwka i jest:TXB8572 x Viola4 x fun shape cake z arki12 x fontanna sceniczna jorge10 pudełek petard różnychdużo dużo kulek 1 x Gaja1 x MontEverestjw409 przerobione na ssjw4009 przerobione na ssJw112 2 x Galileo Jak znam życie to większość nie doczeka sylwka ale o tym będę informował Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Długo oczekiwany film BRC-01 Zatykamy uszy i nie słuchamy śmiesznych komentów moich kuzynek i żony Co sądzicie o efekcie? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 20 Lipca 2012 Długo oczekiwany film BRC-01 Zatykamy uszy i nie słuchamy śmiesznych komentów moich kuzynek i żony Co sądzicie o efekcie? U mnie jest to samo dlatego zawsze podkładam muzykę, chyba odpalając wyrzutnie na sylwestra wezme troche wiecej taśmy i pozaklejam wszystkim buzie ;D Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja szukam jakiegoś programu który mi podpasuje i kupię pełną wersje. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 20 Lipca 2012 Co za piękna wyrzutnia rzymskich ogni , jaka cena ??Pozdrawiam KrychFire Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 20 Lipca 2012 Co za piękna wyrzutnia rzymskich ogni , jaka cena ??Pozdrawiam KrychFire Wczoraj zadałeś mu to pytanie na YT masz tam odpowiedz Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 No i kolejny mini pokazik z okazji imieninek sąsiada i kolejna odsłona BRC-01 1 Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 22 Lipca 2012 No i chciałem nadmienić iż kostka JW4055 w tym pokazie strzeliła 2 salwy a nie 4 tak jak powinna. Wszystmko wypaliło w dwóch salwach i dało lepszy efekt niż jak 4 Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 27 Lipca 2012 No Cooli świetny pokaz pewnie był z tego co widać na zdjęciach Pozdrawiam KrychFire Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 No Cooli świetny pokaz pewnie był z tego co widać na zdjęciach Pozdrawiam KrychFire Świetny był by gdyby nie pogoda Ale 80% wypaliło Cytuj
capensis 12 Opublikowano 27 Lipca 2012 Cooli , mam takie pytanie, czy jak rozstawisz już kostki do pokazu, to nie obkładasz ich niczym, żeby się nie wywróciły? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi