Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No i kolejne wesele w rodzinie i kolejny pokaz. Budżet pokazu 1000 zł + mój bonus dla młodych na finał jako prezent. Scenariusz:1. 0:00 Stroboskop x 42. 0:15 Fontanna x 2 3. 0:52 Kolorowa Croseta 4. 1:05 Ognie Rzymskie 5. 1:35 Mont Everest 6. 1:48 Guliwer x 2 7. 2:00 Solar 8. 2:15 JW 402 9. 2:38 JW 9010. 2:50 JW 07 Mars x 211. 3:15 Condor 12. 3:20 JW409 SS x 3 13. 3:22 VIGO SS x 514. 3:25 TXB857 FINAŁ15. 3:37 Szelki 2” + One Row Film jak zwykle na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No i kolejne wesele w rodzinie i kolejny pokaz. Budżet pokazu 1000 zł + mój bonus dla młodych na finał jako prezent. Scenariusz:1. 0:00 Stroboskop x 42. 0:15 Fontanna x 2 3. 0:52 Kolorowa Croseta 4. 1:05 Ognie Rzymskie 5. 1:35 Mont Everest 6. 1:48 Guliwer x 2 7. 2:00 Solar 8. 2:15 JW 402 9. 2:38 JW 9010. 2:50 JW 07 Mars x 211. 3:15 Condor 12. 3:20 JW409 SS x 3 13. 3:22 VIGO SS x 514. 3:25 TXB857 FINAŁ15. 3:37 Szelki 2” + One Row Film jak zwykle na YT No no no, każdy Twój pokaz jest coraz lepszy, ale ten już był naprawdę na wysokim poziomie, perfekcyjnie ! Tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No Cooli zaskoczyłeś mnie , tak jak z innymi pokazami oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz będzie już ciężko bo wesela w rodzinie się kończą ale sylwester i kilka okazji będzie jeszcze do strzelenia jakiegoś pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Kolejny mały pokazik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Mam nadzieję, że zadowolony z burzy z arki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No pozytywnie. Kostka mega jak na taką cenę. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No jeśli Mpik tworzy stuff to i ja się pochwalę.Na zdjęciu brakuje szelek 2" + 2 one row z Efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Sporo tego sie nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No stuff robi mega wrażenie, chyba coraz poważnej zacznę myśleć nad wspólnym sylwestrem Spora ilość ss i OR. Tylko gdzie się podziały 2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Szelek nie chciało mi się wypakowywać bo dużo ich jest a one rowy leżą w łazience kilka postów wyżej jest fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie ma co stuff - marzenie, dobre kostki. Na pewno szykuje się pokaz. Będzie ciekawie i interesująco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Robi wrażenie. Publiczność będzie zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 wow.. jak najbardziej wrażenie robi , ale po co ci tyle rzymskich ogni , co łączył będziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bardzo dobry stuff fenomenalna ilość kostek + on row'y 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 wow.. jak najbardziej wrażenie robi , ale po co ci tyle rzymskich ogni , co łączył będziesz.. 50 paczek zostanie podzielone na 3 równe części i z tego będą 3 kominy na początku pokazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No i kolejne zamówienie doszło. Vel jeszcze raz dzięki za szybką wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kolejna kostka na pokaz Noworoczny która trafiła do mega stuffu to TXB648 COLOR BREEZEoraz zapomniałem o 30 paczkach Ex1 które zostały z WK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Powiem jedno, że stuff miażdzy system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dobrze, że masz małego godnego następce to wariactwo pirotechniczne w rodzinie nie zaginie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przecież to będzie miazga na niebie Oczekuję fotki całości stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Całość będzie na końcu bo wszystko jest popakowane w kartonach. Teraz będzie tylko aktualizacja tego co dochodzi. Ide zrobić fotkę tego co przyszło ostatnio i jutro wstawie do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tej , a może dałbyś mi z dwie kostki ? Dwie w tą czy w tą ? Heh . Bardzo mi się podoba twój stuff! Masakra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Brawo Cooli! W tym roku chyba przebijesz wszyskich, w sumie to teraz ,,pojedynek" o największy stuff toczy się tylko między tobą , a CzesiemStunterem.Jeszcze raz Gratulacje, i życze aby cały pokaz poszedł po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Brawo Cooli! W tym roku chyba przebijesz wszyskich, w sumie to teraz ,,pojedynek" o największy stuff toczy się tylko między tobą , a CzesiemStunterem.Jeszcze raz Gratulacje, i życze aby cały pokaz poszedł po Twojej myśli :)/> e tam niestety ja nie walcze o najlepszy stuff. W całym roku wystrzelałem już to co chciałem więc Sylwester lajtowy. Z tego co widać będą 2 pokazy. Sylwester i Nowy Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi