Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kolejna aktualizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Sporo EX1, te PyroClock'i jaki mają czas opóźnienia ?Czekam na foto całego stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 1,5 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Cooli gdzie race zamawiałeś i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Race dostałem za przysługe od pewnego usera tego forum. W podziękowaniu za pomoc przy dużym zamówieniu WK w Gromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bardzo dobra kolejna paczka. Ex 1 dzisiaj będę testował i zobaczę jak strzelają. masz Znakomity stuff oby tak dalej !endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dziś śmigam po stuff do karabinku fotki jutro jak by ktos pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i na karabinek zostało zakupione dziś:48 paczek FP3 Widowmaker III pakowanych po 15 sztuk.5 karabinków Jorge 200 strzałowych1 paczka (nie ostatnia) fp3/small nowych Widowmaker II na próbedo karabinku jeszcze mam 4 kartony ex 1 pakowane po 10 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i oczywiście aby nie było ściemy bo już mnie takie PW dochodzą wklejam pierwszą część materiałów na karabinek1600 sztuk Ex1720 sztuk Fp330 sztuk Fp3/smallJC200 x 5 = 1000 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opakowania petard, których nie ma nawet na oficjalnej stronie Jorge - bezcenne. Zastanawiam się ile procent petard nie wypala przy tak dużych karabinkach. wklejam pierwszą część materiałów na karabinek Co to będzie, skoro to dopiero pierwsza część xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Plan jest taki:1000 FP3500 Fp3/small2000 Ex1jc200 x 10 = 2000 Plus tajemnica na koniec karabinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Granat! : DNie mam nawet co próbować składać własnego karabinku a takie myśli nie raz chodziły mi po głowie... Oby odpaliło jak najwięcej petard. Wytrwałości przy sklejaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Tylko to można powiedzieć: "JEST MOC" Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 I kolejna niespodzianka kolega dziś zadzwonił, że wiezie do mnie 20km kabla telefonicznego z likwidowanych magazynów OC. To kabel do tych telefonów które możecie obejrzeć w Czterech Pancernych 2 szpule po 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pierwsze zdjęcia rozpoczętego karabinku :)/>/> Oraz zdjęcie drutu do systemu który właśnie do mnie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zapewne w tym roku wygrasz ty w tym konkursie. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę jak to wszystko zacznie strzelać, zapewne będzie miazga endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Chłopie . Szok , szok i jeszcze raz szok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No to kostki na pokaz naszykowane. Każda otrzymała zapalnik Arki ;)/> Oto lista do pokazu:Fan Shape Cake - ArkaGreen Coconout x 2 - KometaPurple Tail x 2 - TriplexSolaris - JorgeKasjopeja - JorgeEuropa - KometaGuliwer x 2 - JorgeJw31 - Jorge8 małych kostek red peony/yellow peony - TriplexScorpion - JorgeOrinoko x 2 - JorgeJw2006 - JorgeWigo SS 3 x 5 - KometaBs-101 x 3 - JorgeBurza i Deszcz x 2 - ArkaPodwójna kolorowa rozeta - Arka2 x One row 1071,1072 - Efekt Szelki 30 sztuk - SPTeraz pozostaje chęc do wymyślenia scenariusza i jedziemy :D/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Liczymy na zdjęcia z przygotowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Liczymy na zdjęcia z przygotowań :D/> wymyśl scenariusz to fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba435 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wspaniałe :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przygotowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W finał idą szelki 2'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ładnie się prezentuje, oby pokaz wyszedł perfekcyjnie liczę na jakiś film z pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Finał rozpoczyna Scorpion później 3 one row na raz + 15 szelek. Reszte zakupów zostawiłem na nowy rok w tym grenlandie :)/> Teraz trzeba sobie plan jakis ułożyćWczorajsze strzelanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi