Skocz do zawartości

[AMATOR POKAZ] film z sylwestra 2k6/2k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1:22-25 jakie to są rakiety? Piękny efekt...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A jak zrobiłeś,że np. 4 jumbo jety w tej samej chwili wystrzeliły :?: Miałeś szybki lont(czy jak się on tam nazywa :wink: ) :?:

robilem coraz dluzsze lonty w kazdym kolejnym jumbo jecie

[ Dodano: 2007-01-06, 13:21 ]
1:22-25 jakie to są rakiety? Piękny efekt...

To jest wyrzutnia. Na fotce stoi na lewo od new generation 8. Niestety nie znam nazwy, bo ja jej nie kupilem a na opakowaniu tez nie bylo napisane :o Ale kaliber byl konkretny :)
Opublikowano

mnsn, a mógłbyś się dowiedzieć jaka to wyrzutnia od tego co ją kupił? Bo wyrzutnia pierwsza klasa i bym chyba ją kupił na Sylwka.

Surex albo SP.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak się nazywa tytuł tego podkładu muzycznego, którego użył mnsn. Zobaczcie pierwszy post.

Opublikowano

przychylam sie do prosby :grin:

Opublikowano

Opyla się za 36zł 4 szt. rakiet exclusive collection ?? i w jakiej minucie i sekundzie jest ich efekt w filmie?? :P

Opublikowano
Exclusive Collection wybuchaja na filmie w 47 sekundzie (2 + 2)
Opublikowano

A Big Daye kiedy leciały?

Opublikowano

dzięki wielkie, długo tego szukałem :wink:

Opublikowano

W ktorej sekundzie apollo wybuchly

Opublikowano

Dobrze dobrana jest muzyka :]

Opublikowano

Chyba nie tylko we Wrocławiu. Nutka bardzo fajna, taka spokojna i idealna do pokazów (jak dla mnie).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
mnsn, a mógłbyś się dowiedzieć jaka to wyrzutnia od tego co ją kupił? Bo wyrzutnia pierwsza klasa i bym chyba ją kupił na Sylwka.

Surex albo SP.

niestety nie jestem w stanie dojsc do tego co to byla za wyrzutnia ;)

a nawiazujac do dalszych postow:

big day to np pierwsza rakieta w filmie, oraz druga (troche sie w kadrze nie zmiescila u gory)
apollo nie ma na tym filmie, bo nie udalo sie na kamerze ladnie uchwycic serii (lecialy apollo, meteor regn i big day, w sumie 5 rakiet). przy przedluzaniu lontow warto pamietac, ze big daye leca troche dluzej/dalej.

pozdro
Opublikowano

Ej a co to są za rakietki jest ich chyba 11 i są po prawej stronie. Maja taki dziwny kształt. jaki miały efekt i jakiej są firmy. Jakie rakiety ty najbardziej polecasz??
Ej mógłbyś powiedzieć jaki efekt ma mniej więcej meteor regn i appolo oraz speed IV??

Opublikowano

To sa rakiety bombowe. Nie wiem jaki mają efekt bo ich nie miałem. Jeżeli chodzi o efekty innych rakiet wystarczy poczytać kilka postów wyżej

Opublikowano

te bombenrakete byly calkiem fajne.
2 zl za sztuke a efekt byl godny. dosc glosno wybuchala i powstawala taka peonia. kazda innego koloru.

Opublikowano

gdzie można je dostać po 2zł?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

naprawdę świetny pokaz !!!! dzięki za upload witus ! 10/10 szczególnie podobał mi się w 40-43 sek i 1:20- 1:24 sek. świetnyś :mrgreen:

Opublikowano

witus jakim mam to programem odtworzyć qtp?

[ Dodano: 2007-11-18, 13:18 ]
Ej nie wiem co jest grane odtwarzam to i pisze ze brak jakiegos kodeka lub plik uszkodzony moze ktos mi wysłać poprawną wersje na e-maila kondi100@vp.pl z góry dzięki. :wink:

Opublikowano
witus jakim mam to programem odtworzyć qtp?

[ Dodano: 2007-11-18, 13:18 ]
Ej nie wiem co jest grane odtwarzam to i pisze ze brak jakiegos kodeka lub plik uszkodzony moze ktos mi wysłać poprawną wersje na e-maila kondi100@vp.pl z góry dzięki. :wink:

Ściągnij zestaw kodeków K-Lite Codec Pack, powinno pomóc, albo jeżeli masz Allplayera to pozwól mu zassać kodeki potrzebne do odtworzenia filmu.
Opublikowano

Dzięki za rade witus wszystko mi już chodzi a co do filmiku to oczywiście 10. :mrgreen:

Gość Felix
Opublikowano

Pokaz piękny wszystko zrobione tak (film) że efekt za efektem
a tych rakiet to dużo :D no i muzyka :) ma ktoś może ją na kompie i może wrzucić do neta ?

Opublikowano
no i muzyka :) ma ktoś może ją na kompie i może wrzucić do neta ?

Pełna nazwa utworu to
Lord of the Rings - Two Towers Trailer Song (Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix)
a link do ściągnięcia daję tutaj - http://www.sendspace.com/file/y6ecv9
Świetne spasowanie z muzyką i jeszcze te efekty kilku rakiet naraz.