mpiwowski 182 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nazwa: Colourful FireworksSymbol: GWM5046Liczba strzałów: 7Kaliber: 25mmFilm: http://www.youtube.com/watch?v=SH6bctS5KUg Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Przecudowna wyrzutnia, efekty wprost ogromne, wyrzutnia godna kupna. 11/10vel: nie widzę powodu, dla którego ten post został usunięty. zawiera opis wrażeń, jakie wyrzutnia wywołała na odpalającym, opis wielkości efektów oraz podsumowanie stosunku cena-jakość. post dodatkowo został wzbogacony oceną potwierdzającą wcześniejsze słowa i sugerującą jakie emocje wywołała na tym użytkowniku. nie widzę potrzeby, aby każdy post zawierał 5 zdań rozbudowanych, w sytuacji, w której oprócz tego, że wyrzutnia jest dobra, ma duże efekty i jest warta kupna mało jest opcji dalszego wyczerpania tematu. dlatego też uważam usunięcie tego posta za bezzasadne i go przywróciłem. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Bardzo dobra wyrzutnia za niewygórowaną cenę. Odpaliłem ją w święta i wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jeśli ktoś robi zakupy na Maxsemie, bądź ma dostęp do tej kostki to szczerze polecam, warta zakupu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi