Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj petardy KO204 Pirat (12sztuk w opakowaniu) i wypróbowałem jedną petardę i muszę przyznać, że huk niczego sobie. Opłaca się je kupić kosztują niewiele a dają wielki huk za niską cenę.

Oprócz tego polecam piratkę z hesti bardzo głośny huk, cena niska no i przede wszystkim bezpieczna (ląd długo się pali).

Opublikowano

dla mnie KO204 to chleb codzienny zawsze po szkole jak dostane pałe to idę sobie postrzelać tak dla odreagowania a huk jak napisał filip mają niezły i są tanie pozatym można zz nich zrobić fajny karabinek jak sie ma lont wolno/szybko palny bo to nie stanowi według mnie żadnej różnicy przynajmniej przy visco :mrgreen: : :razz: :!: :smile: :grin: :lol: :cool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem petardy K0212 (Tropic) i są wyraźnie inne konstrukcyjnie niż te sprzed roku.

http://www.oranek.user.icpnet.pl/212.jpg

Aktualne wymiary ich to:
długość - 160mm a było 125mm
szerokość - 33mm a było 37mm
ścianka - ledwo 3mm !!! a było dobre 4mm !!!

Rozumiem że to w związku z Olimpiadą 2008 i wszelkie materiały idą na obiekty sportowe również tektutra !!!

Opublikowano

Też sie dziś ździwiłem... :roll: