filip11 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Kupiłem dzisiaj petardy KO204 Pirat (12sztuk w opakowaniu) i wypróbowałem jedną petardę i muszę przyznać, że huk niczego sobie. Opłaca się je kupić kosztują niewiele a dają wielki huk za niską cenę.Oprócz tego polecam piratkę z hesti bardzo głośny huk, cena niska no i przede wszystkim bezpieczna (ląd długo się pali). Cytuj
Ms. Pompka 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 dla mnie KO204 to chleb codzienny zawsze po szkole jak dostane pałe to idę sobie postrzelać tak dla odreagowania a huk jak napisał filip mają niezły i są tanie pozatym można zz nich zrobić fajny karabinek jak sie ma lont wolno/szybko palny bo to nie stanowi według mnie żadnej różnicy przynajmniej przy visco :mrgreen: : :razz: : :smile: :grin: :lol: Cytuj
Saek 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zamówiłem petardy K0212 (Tropic) i są wyraźnie inne konstrukcyjnie niż te sprzed roku.http://www.oranek.user.icpnet.pl/212.jpgAktualne wymiary ich to:długość - 160mm a było 125mmszerokość - 33mm a było 37mmścianka - ledwo 3mm !!! a było dobre 4mm !!!Rozumiem że to w związku z Olimpiadą 2008 i wszelkie materiały idą na obiekty sportowe również tektutra !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi