Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=SpG1uwKUldQ

Koszt pokazu: 250zł

Użyte materiały:
( w kolejności strzelania )
-TXB422 + 2520 + P7229
-JW61
-2x JW08
-jw1018 + 4x2"
Krótki komentarz: Pokazik tak jak w tamtym rok został zrobiony o godzinie 23 i godzinę wcześniej łączony, a już mi się nic nie chciało robić, ponieważ byłem już strasznie zmęczony, więc wyszło jak wyszło.
P7229 Haiti nie dość, że wyglądał kompletnie inaczej niż na filmie z prezentacji to jeszcze zaczęła odrazu strzelać z TXB422 i 2520 co nie było w planach. JW61 również nie wystrzeliła chyba nawet więcej niż połowy pocisków.
Ogólnie nie było źle, ale i nie było najlepiej, przynajmniej kapitalny finał wynagrodził wszystko :)
Na koniec również duże podziękowania dla velibruma, poniważ tak jak w tamtym roku znowu to on nagrał i zmontował filmik :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cała przyjemność po mojej stronie ;) Tylko na następny rok przygotuj wszystko dzień wcześniej, to będzie jeszcze lepszy i bezbłędny pokazik. Szeleczki z moździerza Puma dają radę - aż byłem zadziwiony ich efektem. Haiti również u mnie miała efekt inny niż na filmie, a dodatkowo była dużo szybsza - też przez to miałem mały przestój w pokazie. Szkoda, że NG14 nie wypaliła części pocisków... no ale przynajmniej 1 stycznia mieliśmy ubaw z podwórkowych pirotechników :D

Opublikowano

Sami wiecie, że pokazik był piękny, a finał fenomenalny :) Szelki na końcu wypadły fantastycznie. 10/10
Pozdrawiam.

Opublikowano

Pokaz bardzo dobrze zrobiony. Szczególnie szeleczki z Pumy byłu niesamowite wręcz magiczne xd

Opublikowano

el klasiko :P Finał Fenomenalnie wpada w oko. congratulejszon ;)

Opublikowano (edytowane)

Pokaz oceniam 11/10 spowodu tego finału :D

P.S Żałuje bardzo, że się nie pojawiłem.

Edytowane przez Arkadiusz_Wojtowicz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Arturo powiedz na priv ile trzeba zapłacić za takie szelki.
Bardzo ładny ten wenus nowy.
Pokaz jeden z lepszych na forum gratulacje.
Szkoda tylko ze o 23 bo pokaz robi się na nowy rok lub w nowy rok ale każdy ma inne zwyczaje.

Opublikowano

Tak trudno wejść na stronę sklepu internetowego i sprawdzić? :P

fps
Opublikowano

Szkoda tylko ze o 23 bo pokaz robi się na nowy rok lub w nowy rok ale każdy ma inne zwyczaje.

Pisze Ci "4x2" " to było jeszcze za czasów kiedy można było kupic szelki 2" w sklepie taniefajeerwerki, niestety już nie można kupić nigdzie 2" :)
Opublikowano

Pokaz tak samo jak w tamtym roku został odpalony o godzinie 23 ( właściwie to już było po 23:40), ponieważ velibrum chciał zobaczyć pokazik, a o 24 jest także pokaz na rynku, tak więc można było dzięki temu zobaczyć 3-4 pokazy jednej nocy ( na rynku, u vela, hl'a i u mnie ).
Vel o 24 poszedł na rynek, a ja natomiast poszedłem do hl'a.
Opublikowano

W tego sylwestra obejrzałem 3 pokazy - Arturo o 23 (a właściwie to 23:45), pokaz na sylwestrze miejskim o 24 i swój o 1:20. I uważam, że takie rozplanowanie nocy jest dużo lepsze, niż obejrzenie jedynie swoich fajerwerków, podczas gdy wokół tyle się dzieje i tyle byśmy przegapili.

Opublikowano

W tego sylwestra obejrzałem 3 pokazy - Arturo o 23 (a właściwie to 23:45), pokaz na sylwestrze miejskim o 24 i swój o 1:20. I uważam, że takie rozplanowanie nocy jest dużo lepsze, niż obejrzenie jedynie swoich fajerwerków, podczas gdy wokół tyle się dzieje i tyle byśmy przegapili.

Vel popieram, jak tylko mogę to zawsze jestem na pokazie prfi o północy, a swój stuff odpalam albo w okolicy 22., albo 1. stycznia.

fps