Arturo :) 14 Opublikowano 7 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SpG1uwKUldQKoszt pokazu: 250zł Użyte materiały: ( w kolejności strzelania )-TXB422 + 2520 + P7229-JW61-2x JW08-jw1018 + 4x2"Krótki komentarz: Pokazik tak jak w tamtym rok został zrobiony o godzinie 23 i godzinę wcześniej łączony, a już mi się nic nie chciało robić, ponieważ byłem już strasznie zmęczony, więc wyszło jak wyszło.P7229 Haiti nie dość, że wyglądał kompletnie inaczej niż na filmie z prezentacji to jeszcze zaczęła odrazu strzelać z TXB422 i 2520 co nie było w planach. JW61 również nie wystrzeliła chyba nawet więcej niż połowy pocisków.Ogólnie nie było źle, ale i nie było najlepiej, przynajmniej kapitalny finał wynagrodził wszystko Na koniec również duże podziękowania dla velibruma, poniważ tak jak w tamtym roku znowu to on nagrał i zmontował filmik Pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Cała przyjemność po mojej stronie Tylko na następny rok przygotuj wszystko dzień wcześniej, to będzie jeszcze lepszy i bezbłędny pokazik. Szeleczki z moździerza Puma dają radę - aż byłem zadziwiony ich efektem. Haiti również u mnie miała efekt inny niż na filmie, a dodatkowo była dużo szybsza - też przez to miałem mały przestój w pokazie. Szkoda, że NG14 nie wypaliła części pocisków... no ale przynajmniej 1 stycznia mieliśmy ubaw z podwórkowych pirotechników Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sami wiecie, że pokazik był piękny, a finał fenomenalny Szelki na końcu wypadły fantastycznie. 10/10Pozdrawiam. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Pokaz bardzo dobrze zrobiony. Szczególnie szeleczki z Pumy byłu niesamowite wręcz magiczne xd Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 7 Stycznia 2012 el klasiko Finał Fenomenalnie wpada w oko. congratulejszon Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Pokaz oceniam 11/10 spowodu tego finału P.S Żałuje bardzo, że się nie pojawiłem. Edytowane 7 Stycznia 2012 przez Arkadiusz_Wojtowicz Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Arturo powiedz na priv ile trzeba zapłacić za takie szelki.Bardzo ładny ten wenus nowy.Pokaz jeden z lepszych na forum gratulacje.Szkoda tylko ze o 23 bo pokaz robi się na nowy rok lub w nowy rok ale każdy ma inne zwyczaje. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Stycznia 2012 W dniu 18.01.2012 o 02:34, Ben_sage napisał(a): Arturo powiedz na priv ile trzeba zapłacić za takie szelki. Tak trudno wejść na stronę sklepu internetowego i sprawdzić? fps Cytuj
rafi 0 Opublikowano 18 Stycznia 2012 W dniu 18.01.2012 o 02:34, Ben_sage napisał(a): Arturo powiedz na priv ile trzeba zapłacić za takie szelki.Bardzo ładny ten wenus nowy.Pokaz jeden z lepszych na forum gratulacje.Szkoda tylko ze o 23 bo pokaz robi się na nowy rok lub w nowy rok ale każdy ma inne zwyczaje. Pisze Ci "4x2" " to było jeszcze za czasów kiedy można było kupic szelki 2" w sklepie taniefajeerwerki, niestety już nie można kupić nigdzie 2" Cytuj
Arturo :) 14 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 W dniu 18.01.2012 o 02:34, Ben_sage napisał(a): Arturo powiedz na priv ile trzeba zapłacić za takie szelki.Bardzo ładny ten wenus nowy.Pokaz jeden z lepszych na forum gratulacje.Szkoda tylko ze o 23 bo pokaz robi się na nowy rok lub w nowy rok ale każdy ma inne zwyczaje. Pokaz tak samo jak w tamtym roku został odpalony o godzinie 23 ( właściwie to już było po 23:40), ponieważ velibrum chciał zobaczyć pokazik, a o 24 jest także pokaz na rynku, tak więc można było dzięki temu zobaczyć 3-4 pokazy jednej nocy ( na rynku, u vela, hl'a i u mnie ). Vel o 24 poszedł na rynek, a ja natomiast poszedłem do hl'a. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Stycznia 2012 W tego sylwestra obejrzałem 3 pokazy - Arturo o 23 (a właściwie to 23:45), pokaz na sylwestrze miejskim o 24 i swój o 1:20. I uważam, że takie rozplanowanie nocy jest dużo lepsze, niż obejrzenie jedynie swoich fajerwerków, podczas gdy wokół tyle się dzieje i tyle byśmy przegapili. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Stycznia 2012 W dniu 18.01.2012 o 13:04, velibrum napisał(a): W tego sylwestra obejrzałem 3 pokazy - Arturo o 23 (a właściwie to 23:45), pokaz na sylwestrze miejskim o 24 i swój o 1:20. I uważam, że takie rozplanowanie nocy jest dużo lepsze, niż obejrzenie jedynie swoich fajerwerków, podczas gdy wokół tyle się dzieje i tyle byśmy przegapili. Vel popieram, jak tylko mogę to zawsze jestem na pokazie prfi o północy, a swój stuff odpalam albo w okolicy 22., albo 1. stycznia.fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi