tomszak 1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam,W pokazie użyłem:txb602txb605jw07 marsnew generation 1jw08 wenuspurple tail (stara wersja)jw38jw90Myslę, że wszystko przebiegło po mojej mysli (z wyjątkiem krótkiej przerwy). Niestety nie mam zdjęcia połączonych kostek. Pokaz zrealizowany za ok 170zł. Nagrywał sąsiad, niestety zwykłym kodakiem , więc jakość jest tragiczna, stał też troche za blisko. Wybaczcie te okrzyki radości : Dhttp://www.youtube.com/watch?v=dWhTHaAjSUg&feature=youtu.be Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 8 Stycznia 2012 no pokaz się udał mogę to szczerze powiedzieć, lepiej Ci wyszedł niż niektórym za 300 zł poważnie CV Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak za ta kwote to pokaz mega,dobrałeś najlepsze wyrzutnie jakie mogłeś w tej cenie a okrzyki sasiada były super Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Gość wydający okrzyki radości najlepszy !! 10/10 super pokaz jak za taką sumkę Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wyszło na prawdę super!...i ten dodatek w postaci okrzyków 10/10! Cytuj
dokli 0 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Piękny pokaz ale sąsiad najlepszy ;d Podniecił się chłopak xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi