dawolf 1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam wszystkich forumowiczów.Mam złą wiadomość:pod koniec grudnia spaliła mi się płyta główna w PC,dlatego miałem sporo problemów i nie mogłem uczestniczyć w konferencjach na skypie,oraz w innych forumowych sprawach.Oczywiście pech chciał i kila dni temu walnęło mi jeszcze gniazdo zasilania w lapku :[ Przez co zostałem prawie całkiem odcięty od forum,gg...Teraz zalogowałem się fizycznie do mojego routera(bardzo słaby PC,tzw.kadłubek:1GHz + 128MB RAM).Wcześniej byłem dostępny na forum,ale logowałem się poprzez telefon.Dla tego nie mam możliwości wrzucenia filmików i zdjęć konkursowego karabinku(zgłosiłem wcześniej udział).Na chwilę obecną nie mam też dostępu do moich danych(cenników,faktur,itp.) dla tego proszę osoby z którymi miałem coś do załatwienia o wyrozumiałość i bardzo je za zaistniałą sytuację przepraszam.Jeśli ma ktoś jakąś pilną sprawę to niech piszę pw na forum,bo na gg źle się odpisuje przy takim "sprzęcie" Dostęp do danych uzyskam pod koniec tygodnia,wtedy też wysyłam sprzęt na serwis i jak wróci to wtedy nadrobię zaległości.Przepraszam także administracje za moje "olanie" konkursu i proszę jeszcze o późniejsze usunięcie tego tematu i ewentualne posprzątanie po nim.Pozdrawiam dawolf
Rekomendowane odpowiedzi