ckpmartini 0 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Okazja:XX Finał WOŚPMiejsce: Gdańsk Targ WęglowyData: 08.01.2012Czas trwania: 4:30 min Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zagrała już po raz 20-ty na Targu Węglowym w Gdańsku o godz 20.00 rozpoczęło się Światełko do nieba w czasie trwania pokazu Śpiewał zespół Blue Cafe z piosenką Buena.Pokaz ogólnie podobał mi się lecz najbardziej jego finał bardzo duży z użyciem wielkich szelek.Do tego pokazu użyto bardzo dobrych szelek nie które z nich nawet sięgały do samej ziemi.Pogoda też dopisała nie było wiatru nie padało i było bezchmurne niebo co pozwoliło spokojnie oglądać pokaz.Moja ocena pokazu to 4 z małym plusem za bardzo dobry finał Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Te przepiękne, ogromne, złote korony z czerwonymi peoniami jak do tej pory widziałem tylko u Pol-Expanca, więc obstawiam, że to ta firma wykonała to Światełko. Ponadto P-E zazwyczaj zaczyna swoje pokazy od bardzo mocnego początku. Można było zrealizować to widowisko z trochę większym rozplanowaniem kiedy jaki efekt ma być strzelony. Co do użycia samych bomb - pewnie tego wymagała charakterystyka usytuowania strefy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi