ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam,Mam takie pytanie ściśle związane z tematem wątoku, mianowicie czy hurtownia GromZbig posiada jakiś cennik, nie mogę takowego nigdzie ondaleźć, a na stronie owszem spory wachlarz towaru, ale bez podanych cen. Pomoże mi ktoś?
velibrum 12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bardziej skomplikować tytułu się nie dało? Ceny Groma nie są udostępniane w internecie i na forum na pewno ich nie znajdziesz
ambitnypirosympatyk 2 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bardziej skomplikować tytułu się nie dało? Ceny Groma nie są udostępniane w internecie i na forum na pewno ich nie znajdziesz A jakoś tak z przyzwyczajenia, taki styl pisania mam już we krwi. Ale dzięki za info.
Cooli 4 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dokładnie tak jest. Najlepiej jechać i samemu się dowiedzieć lub zadzwonić. Numer podany jest na stronie a po drugie to jest hurtownia a nie sklep internetowy
velibrum 12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 To postaraj się zmienić ten styl, bo mało kto zrozumie co chcesz napisać.Temat zamykam, skoro na pytanie padła już odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi