ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Hurtowni Jorge w tym mieście nie ma. W necie pełno ofert z tymi właśnie petardami, niestety koszta przesyłki b. często przewyższają wartość towaru (zwłaszcza jeżeli bierzemy nie "hurtem", a symbolicznym detalem - 1 - 2 opakowania). Sa może jakieś kioski z tymi FP3 - trójkami, najlepiej gdyby ich cena oscylowała w granicach 15 zł, najlepiej żeby właśnie tyle wynosiła. Czy ktoś okaże się pomocny i coś poradzi w tek kwestii? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jak chcesz to mogę Ci odsprzedać paczkę FP3/NEW za 15zł, bo FireMeXu chciał kupować, ale z nim nie idzie się dogadać, bo sam nie wie co chce. Cytuj
dlugi24 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Jeśli jesteś zainteresowany FP3 mogę Ci załatwic w Lublinie po 16 zł opakowanie Jak również wiele innych pozycji z asortymentu Jorge Mój tel 796-824-851 Cytuj
chester 0 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam!!!Jestem w posiadaniu towaru firmy Jorge w Lublinie.Posiadam również petardy FP3 po 15zł/opakowanie, w momencie zakupu większej ilości danego towaru możliwość negocjowania ceny.Wszelkie pytania proszę kierować na adres e-mail: gerard.jaglewicz@wp.pl Cytuj
Dawid Żeleźniak 0 Opublikowano 4 Listopada 2021 Z tymi fp3 za 15 ziko to nadal aktualne? Chciałbym kupić za 5 stówek fp3 po 15zł albo mniej jak się da Cytuj
wapster 0 Opublikowano 4 Listopada 2021 @Dawid Żeleźniak proszę sprawdzać daty wystawienia tematów. Ten temat ma prawie 9 lat. Na chwilę obecną jak by ktoś miał za 15 to już by nie miał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi