CzesioStunter 1 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam w tym temacie będę Wam przedstawiał moje plany zakupów, zakupy jak i na koniec całość stuffu oraz przygotowania Na pierwszy ogień paczka z f-net już zamówiona. 23.01 zostanie wysłana bo wtedy będę miał pieniążki na Nią. W paczce będzie znajdować się mianowicie:Jorge:JW4009 - ScorpionJW78 - ConcordeKometa:P7307 - KamaP7305 - LoaraTriplex:TXB363 - Multi BrocadeTXB472 - Sea Blue WaveTXB592 - Sky BrocadeTXB756 - X-EmotionYHW009 - Song of Fight x2YHW100 - New EyeshotWartość paczki 589zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Taaa... a mówiłeś, że w tym roku nie będzie na bogato, tymczasem już w styczniu przebijesz konkretami niejeden zeszłoroczny potężny stuff. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak zobaczyłem promocje to nie mogłem się powstrzymać haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No niezłe zamówienie jak na styczeń. Ja też miałem nic nie kupować na wyprzedażach, ale jak zobaczyłem ceny na BigFunie to nie mogłem się oprzeć i kupiłem sobie YHW100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Aktualnie czekam na F-K bo sądzę, że będzie ta promocja co rok temu 2 w cenie 1 To można się dobrze obkupić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no teraz już wiem kto mi songa wykupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Hehe no 2 sztuki ostatnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Musze nad czymś innym pomyśleć, a stuff, lepszy już być nie może za taką kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Po pierwszej paczce kolejne zamówienie z f-net za kwotę 502zł mianowicie:TXB216, TXB217, JW163,JW68,TXB308, TXB854, TXB593,TXB310, Speed IV, Morfeusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ile planujesz wydać jak już tak ruszasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nie wiem jak to będzie... zobaczymy na razie zamawiam z racji promocji Z nich trzeba wręcz należy korzystać, bo potem ceny w góre i już tak nie zachęca do kupna. Jak na razie stuff będzie za około 1100zł i to jest pewne więc lipy już strasznej nie ma postaram się dobić do zeszłorocznej kwoty bądź większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 :O idź z tym co kupisz na bazar a na peewno zawstydzisz innych sprzedających Stuff jak najbardziej +++1 bije mój o trzy głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jakby ci się odwidziało odkupię za pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzisiaj złożyłem kolejne zamówienie na f-net, lecz niestety nie takie jak planowałem bo część rzeczy, które chciałem zostało już wyprzedane no ale wziąłem to:JW163 revolution, JW68 NG12, TXB308 Graffitti, TXB593, JW411 Red butterfly lonty i flashe koszt paczki ok. 360zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Paczka 360zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ohohoh, grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 WoW poczatek taki jak głowna paczka co u nie których Ile zamierzasz w tym roku wydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No no no jak na początek to naprawdę niezlię oby tak dalej 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ile wydam nie wiem jak pisałem wcześniej zapraszam do postu #11 tam pisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jedyne co się nasuwa na język to: "WOW" . Mamy dopiero styczeń , a Ty już po takich zakupach oby tak dalej ^^Pozdrawiam _SaVaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kolejna paka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czesiek, żeby ci kasy na system wystarczyło, bo taki stuff odpalać na żywioł to grzech Temat RF32 ciągle aktualny, wap dalej ma zamiar zakupić i rozprowadzić m. in. wśród forumowiczów, tylko jeszcze czeka na zgłoszenia kolejnych chętnych.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No ja się tam zgłaszałem w tym temacie więc kasa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon11 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czesio zawiodels mnie myślałem że w tym roku Jorge będzie a ty nie ps to ja Fp3NWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czesio zawiodels mnie myślałem że w tym roku Jorge będzie a ty nie ps to ja Fp3NWE To przecież dopiero początek i każdy sie tak rozkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi