Skocz do zawartości

[CzesioStunter] Stuff 2012/13 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie będę Wam przedstawiał moje plany zakupów, zakupy jak i na koniec całość stuffu oraz przygotowania :) Na pierwszy ogień paczka z f-net już zamówiona. 23.01 zostanie wysłana bo wtedy będę miał pieniążki na Nią.

W paczce będzie znajdować się mianowicie:

Jorge:
JW4009 - Scorpion
JW78 - Concorde

Kometa:

P7307 - Kama
P7305 - Loara

Triplex:

TXB363 - Multi Brocade
TXB472 - Sea Blue Wave
TXB592 - Sky Brocade
TXB756 - X-Emotion
YHW009 - Song of Fight x2
YHW100 - New Eyeshot

Wartość paczki 589zł :)

Opublikowano

Taaa... a mówiłeś, że w tym roku nie będzie na bogato, tymczasem już w styczniu przebijesz konkretami niejeden zeszłoroczny potężny stuff. Tak trzymać! ;)

Opublikowano

Jak zobaczyłem promocje to nie mogłem się powstrzymać haha :D

Opublikowano

No niezłe zamówienie jak na styczeń. Ja też miałem nic nie kupować na wyprzedażach, ale jak zobaczyłem ceny na BigFunie to nie mogłem się oprzeć i kupiłem sobie YHW100 :)

Opublikowano

Aktualnie czekam na F-K bo sądzę, że będzie ta promocja co rok temu 2 w cenie 1 :) To można się dobrze obkupić ;D

Opublikowano

no teraz już wiem kto mi songa wykupił

Opublikowano

Musze nad czymś innym pomyśleć, a stuff, lepszy już być nie może za taką kase

Opublikowano

Po pierwszej paczce kolejne zamówienie z f-net za kwotę 502zł mianowicie:

TXB216, TXB217, JW163,JW68,TXB308, TXB854, TXB593,TXB310, Speed IV, Morfeusze

Opublikowano

Ile planujesz wydać jak już tak ruszasz ?? :D

Opublikowano

Nie wiem jak to będzie... zobaczymy na razie zamawiam z racji promocji :) Z nich trzeba wręcz należy korzystać, bo potem ceny w góre i już tak nie zachęca do kupna. Jak na razie stuff będzie za około 1100zł i to jest pewne więc lipy już strasznej nie ma :) postaram się dobić do zeszłorocznej kwoty bądź większej :)

Opublikowano

:O idź z tym co kupisz na bazar a na peewno zawstydzisz innych sprzedających :P

Stuff jak najbardziej +++1 bije mój o trzy głowy

Opublikowano

Jakby ci się odwidziało odkupię za pół ceny.

Opublikowano

Dzisiaj złożyłem kolejne zamówienie na f-net, lecz niestety nie takie jak planowałem bo część rzeczy, które chciałem zostało już wyprzedane no ale wziąłem to:
JW163 revolution, JW68 NG12, TXB308 Graffitti, TXB593, JW411 Red butterfly lonty i flashe koszt paczki ok. 360zł

Opublikowano

WoW poczatek taki jak głowna paczka co u nie których :D
Ile zamierzasz w tym roku wydac.

Opublikowano

No no no jak na początek to naprawdę niezlię oby tak dalej 10/10 :D

Opublikowano

Ile wydam nie wiem jak pisałem wcześniej zapraszam do postu #11 ;) tam pisze co i jak :P

Opublikowano

Jedyne co się nasuwa na język to: "WOW" :D . Mamy dopiero styczeń , a Ty już po takich zakupach :) oby tak dalej ^^

Pozdrawiam
_SaVaz_

Opublikowano

Czesiek, żeby ci kasy na system wystarczyło, bo taki stuff odpalać na żywioł to grzech ;) Temat RF32 ciągle aktualny, wap dalej ma zamiar zakupić i rozprowadzić m. in. wśród forumowiczów, tylko jeszcze czeka na zgłoszenia kolejnych chętnych.

fps

Opublikowano

No ja się tam zgłaszałem w tym temacie więc kasa będzie :D

Opublikowano

Czesio zawiodels mnie :/ myślałem że w tym roku Jorge będzie a ty nie :/ ps to ja Fp3NWE :D

Opublikowano

Czesio zawiodels mnie :/ myślałem że w tym roku Jorge będzie a ty nie :/ ps to ja Fp3NWE :D

To przecież dopiero początek i każdy sie tak rozkreca ;)