luxor 2 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze. Cytuj
malpiszon11 0 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! Mały offtop - jak ktoś jest na tyle "ciemny" to znaczy, że nie powinien nawet pikolaków odpalać, bo sobie krzywdę zrobi.A Czesio tak trzymać, mam nadzieję, ze uda nam się spotkać w ramach wk w komecie.fps Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze. No właśnie jak na przykład Triplex itp: Pozdrawiam KrychFire Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 No do wrocławia mam blisko to jak będzie wszystko ustalone na tip top to na pewno się spotkamy na "małych" zakupkach A co do importera to uważam, że pora na jakieś zmiany, ponieważ jorge tłukłem przez 2 lata i raczej się już tym nastrzelałem Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 I kolejna paka jak na razie ostatnia ze sklepu f-net kwota 509zł. Gratis prezentacja produktów triplexa 2011/12 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Najlepszy komentarz do tego tematu to "..." Powiem jedno, nie zmarnuj tego stuffu robiąc zwykły pokaz. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci. fps Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No bardzo ładnie zapowiada się wspaniały pokaz ;D Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci. fps Owszem lecz nie wiadomo jak RF32B sprawuje się w praktyce, w teorii spoko Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie zmarnuj twojego wyposażenia na sylwestra bo to byłby grzech ( pokaz ) chodź większość też odpala oddzielnie, jak na razie oceniam bardzo dobrze, zobaczymy Co Dalej Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Czeskie spłonki też są dobre Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 29 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Zapały mają drugrzędne znacznie, jak je podpinasz na qm. A co do dobrych zapałów to jest tak jak napisał majster, czyli najlepsze są czeskie, do kupieni m. in. w gromie. W sumie jak zamawiałeś na bf to trzeba było kupić też zapłonniki w promo 5m kosztowały tylko 1,99 zł/szt.fps Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Paczka nr 4 kostki kellera gratisowe jak i kostka z SP. 689zł Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 1 Lutego 2012 No CZESIO ja już do ciebie nie mam słów same przepiękne kostki 10/10 Wstaw zdjęcie wszystkiego co masz !Pozdrawiam KrychFire Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 1 Lutego 2012 Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD DZIĘKUJE Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Lutego 2012 Jeśli nie wstawisz dzisiaj do 24 zdjęcia całości, zostaniesz osobiście przeze mnie zbanowany Zmotywowany wystarczająco ?Zapowiada się przepiękny arsenał, tak trzymać ! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 A więc fota całości z dedykacją dla Vela, żeby mnie nie banował xD Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 1 Lutego 2012 No Czesiek masz szczęście, bo do końca ultimatum zostało tylko 2,5h. A tak w ogóle jak an 1. lutego to mega stuff fps Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 10 Lutego 2012 ja pier.. przecież to już jest genialny gotowiec, chociaż pewnie w twoim wypadku to zaczątki xDnie wiem czy kiedykolwiek w lutym ktoś był już tak "uzbrojony" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi