Skocz do zawartości

[CzesioStunter] Stuff 2012/13 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....

Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze.

Opublikowano

Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! :]

Opublikowano

Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! :]

Mały offtop - jak ktoś jest na tyle "ciemny" to znaczy, że nie powinien nawet pikolaków odpalać, bo sobie krzywdę zrobi.
A Czesio tak trzymać, mam nadzieję, ze uda nam się spotkać w ramach wk w komecie.

fps
Opublikowano

Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....

Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze.

No właśnie jak na przykład Triplex itp: :)

Pozdrawiam KrychFire :)
Opublikowano

No do wrocławia mam blisko to jak będzie wszystko ustalone na tip top to na pewno się spotkamy na "małych" zakupkach :)

A co do importera to uważam, że pora na jakieś zmiany, ponieważ jorge tłukłem przez 2 lata i raczej się już tym nastrzelałem :)

Opublikowano

I kolejna paka jak na razie ostatnia ze sklepu f-net ;) kwota 509zł. Gratis prezentacja produktów triplexa 2011/12 :)

3WsKP.jpg

Opublikowano

Najlepszy komentarz do tego tematu to "..." :) Powiem jedno, nie zmarnuj tego stuffu robiąc zwykły pokaz.

Opublikowano

Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? :D

Opublikowano

Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? :D

Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci.

fps
Opublikowano

No bardzo ładnie :D zapowiada się wspaniały pokaz ;D

Opublikowano

Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci.

fps

Owszem lecz nie wiadomo jak RF32B sprawuje się w praktyce, w teorii spoko :)
Opublikowano

Nie zmarnuj twojego wyposażenia na sylwestra bo to byłby grzech ( pokaz ) chodź większość też odpala oddzielnie, jak na razie oceniam bardzo dobrze, zobaczymy Co Dalej ;)

Opublikowano

No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie :)

Opublikowano

No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie :)

Czeskie spłonki też są dobre :)
Opublikowano

Zapały mają drugrzędne znacznie, jak je podpinasz na qm. A co do dobrych zapałów to jest tak jak napisał majster, czyli najlepsze są czeskie, do kupieni m. in. w gromie. W sumie jak zamawiałeś na bf to trzeba było kupić też zapłonniki w promo 5m kosztowały tylko 1,99 zł/szt.

fps
Opublikowano

Paczka nr 4 kostki kellera gratisowe jak i kostka z SP. 689zł

Qc9IW.jpg

Opublikowano

No CZESIO ja już do ciebie nie mam słów same przepiękne kostki 10/10 :D

Wstaw zdjęcie wszystkiego co masz !

Pozdrawiam KrychFire :)

Opublikowano

Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD

Opublikowano

Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD

DZIĘKUJE :D
Opublikowano

Jeśli nie wstawisz dzisiaj do 24 zdjęcia całości, zostaniesz osobiście przeze mnie zbanowany :D Zmotywowany wystarczająco :D ?

Zapowiada się przepiękny arsenał, tak trzymać ;) !

Opublikowano

Bedzie coś jeszcze? ;>

Hahaha ale pytanie xd
Opublikowano

A więc fota całości z dedykacją dla Vela, żeby mnie nie banował xD

twJPE.jpg

Opublikowano

No Czesiek masz szczęście, bo do końca ultimatum zostało tylko 2,5h. A tak w ogóle jak an 1. lutego to mega stuff

fps

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja pier.. przecież to już jest genialny gotowiec, chociaż pewnie w twoim wypadku to zaczątki xD

nie wiem czy kiedykolwiek w lutym ktoś był już tak "uzbrojony" :D