luxor 2 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon11 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może i tańsze ale mają tylko sklepy internetowe i jak ktoś jest ciemny to nei wie jak zamówić ! Mały offtop - jak ktoś jest na tyle "ciemny" to znaczy, że nie powinien nawet pikolaków odpalać, bo sobie krzywdę zrobi.A Czesio tak trzymać, mam nadzieję, ze uda nam się spotkać w ramach wk w komecie.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jorge, Jorge, Jorge, Jorge....Dajcie sobie spokój z tym Jorge, jest tyle innych importerów które mają znacznie lepsze produkty i w dodatku tańsze. No właśnie jak na przykład Triplex itp: Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No do wrocławia mam blisko to jak będzie wszystko ustalone na tip top to na pewno się spotkamy na "małych" zakupkach A co do importera to uważam, że pora na jakieś zmiany, ponieważ jorge tłukłem przez 2 lata i raczej się już tym nastrzelałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I kolejna paka jak na razie ostatnia ze sklepu f-net kwota 509zł. Gratis prezentacja produktów triplexa 2011/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Najlepszy komentarz do tego tematu to "..." Powiem jedno, nie zmarnuj tego stuffu robiąc zwykły pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dzięki, dzięki kolego ale co masz na myśli mówiąc robiąc zwykły pokaz? Masz na myśli jakieś konkretne widowisko nie wiem zagrane pod muzyke ? Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci. fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No bardzo ładnie zapowiada się wspaniały pokaz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kupujesz RF32B - programujesz, podpinasz, puszczasz muze i leci. fps Owszem lecz nie wiadomo jak RF32B sprawuje się w praktyce, w teorii spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie zmarnuj twojego wyposażenia na sylwestra bo to byłby grzech ( pokaz ) chodź większość też odpala oddzielnie, jak na razie oceniam bardzo dobrze, zobaczymy Co Dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Czeskie spłonki też są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 No system będzie tylko trzeba w jakieś spłonki zainwestować dobre najlepiej jakieś włoskie Zapały mają drugrzędne znacznie, jak je podpinasz na qm. A co do dobrych zapałów to jest tak jak napisał majster, czyli najlepsze są czeskie, do kupieni m. in. w gromie. W sumie jak zamawiałeś na bf to trzeba było kupić też zapłonniki w promo 5m kosztowały tylko 1,99 zł/szt.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Paczka nr 4 kostki kellera gratisowe jak i kostka z SP. 689zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No CZESIO ja już do ciebie nie mam słów same przepiękne kostki 10/10 Wstaw zdjęcie wszystkiego co masz !Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wieczorem postaram się wstawić foto całości jak będzie wena układania xD DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jeśli nie wstawisz dzisiaj do 24 zdjęcia całości, zostaniesz osobiście przeze mnie zbanowany Zmotywowany wystarczająco ?Zapowiada się przepiękny arsenał, tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Bedzie coś jeszcze? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Bedzie coś jeszcze? ;> Hahaha ale pytanie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A więc fota całości z dedykacją dla Vela, żeby mnie nie banował xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No Czesiek masz szczęście, bo do końca ultimatum zostało tylko 2,5h. A tak w ogóle jak an 1. lutego to mega stuff fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ja pier.. przecież to już jest genialny gotowiec, chociaż pewnie w twoim wypadku to zaczątki xDnie wiem czy kiedykolwiek w lutym ktoś był już tak "uzbrojony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi