Piromen 1 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Normalnie jak byś na wojnę szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Strach pomyśleć co bedzie w grudniu .. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petardos 1 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No Czesiu wymiotłeś nieziemsko jak na poczatek roku. Już przed rokiem miałeś potężny stuff, ale teraz to dopiero miazga. Mam pytanie, czy chcesz wysadzić całe miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 I na dobry układ wystarczy lepiej w co innego zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Ciekawe czym Velibrum odpowie Vel: Edytowane 20 Marca 2012 przez velibrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie wiem i tak jak już kiedyś pisałem nie interesuje mnie kto co ma w arsenale i czy jest lepszy czy gorszy ode mnie, każdy robi stuff pod siebie. To nie jest żaden konkurs kto więcej ten lepiej więc to pierdziele... Mam inne wydatki ważniejsze niż puszczanie kasy z dymem.Mały up: A więc tak zdecydowałem się na system RF32C 850złOraz 2 one row'y z TF 115zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Stuff jest świetny, a teraz czekamy na fotkę ''skromnego'' zamówienia na Maxsemie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 A więc pora na to skromne zamówienie na Maxsemie Kwota 1405zł, same 30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol14e3 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 no no same ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Będzie miazga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Czesiek niszczysz system, piona 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Spory arsenał, gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Noooo widzę zacny stuff. Przy takiej kwocie sprzętu mogłeś pomyśleć o kupieniu systemu walącego pod muzykę (chyba że planujesz)Kostki b dobre, w większości sprawdzone.Duża różnorodność efektów i układów.Życzę udanego widowiska i niezapomnianych wrażeń aha i zapraszam do mojego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Przecież to jest masakra od samego oglądania fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Coś wspaniałego,po prostu nie mogę w to uwierzyć,mieć około 60 wyrzutni,z czego połowa to wyrzutnie najwyższej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Noooo widzę zacny stuff. Przy takiej kwocie sprzętu mogłeś pomyśleć o kupieniu systemu walącego pod muzykę (chyba że planujesz)Kostki b dobre, w większości sprawdzone.Duża różnorodność efektów i układów.Życzę udanego widowiska i niezapomnianych wrażeń ;)/>aha i zapraszam do mojego tematu ;)/> Ehhh niestety Cap już fundusze nie pozwolą na coś pod muzyke... Za rok dopiero planuje coś pod muze strzelić w tym wybrałem raczej kostki niż dwa systemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No w tym roku to będzie MIAZGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Teraz ktoś z forum (chyba Majster) sprzedaje RF32 dość tanio, to byś miał 64 kanały i mógł np z 2 miejsc walić na raz bez bawienia sie w przedłużanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tak dokładnie Majster, rozmawiałem z Nim już lecz no nie wyrobię się z funduszami już w tym roku... Więc jestem zmuszony sobie poradzić jednym jak na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Stuff miazga same konkrety + doskonałe wulkany, fontanny 10/10. Coś pięknego najlepszy stuff na wszystkich polskich forach chyba.Pozdrawiam.endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jeszcze nie koniec Kilka konkretów jeszcze dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zapalniki i gratisy z BF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolejna paka widzę. Tym razem kupiłeś zapalniki widzę + jw57 i te fontanny z kellera są . Będzie jeszcze jakaś paczka z petardami czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesioStunter 1 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 JW57 i keller to gratisy a kupiłem same zapalniki. Ja petard itp nie kupuje. Dojdzie jeszcze pare konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ktoś tu się na wojne wybiera? 10/10 !!!(!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi