bodzik155 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Organizujesz pokaz prywatnie czy coś większego dla miasta itp.? Mi ogólnie szkoda by było tyle hajsu wydać na 20 minut zabawy. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 70% tego stuffu to konkrety ;o Masakra będzie. Czesio jest pozytywnie pierdzielnięty 10/10 Cytuj
Tr4nsportowiec 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Niemiałbym na tyle trzeźwego umysłu żeby to o 0:00 odpalić Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 17 Grudnia 2012 No to teraz poszalałeś, ale nie wiem jak się wyrobisz na 32 kanałach przy tej ilości kostek Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Polecę po bandzie Nie no małe kostki idą w odstawke i tak Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Coś tam zmodzę 3 kamerki ogólnie mają być ustawione to coś się nagra na pewno Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Stuff wymiata same konkrety, mam nadzieje ze zrobisz ten filmik, a nie jak rok temu PS. Jesli mogłbym wiedziec, zarabiasz? czy kasa idzie od rodziców ? Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Stuff wymiata ;)/> same konkrety, mam nadzieje ze zrobisz ten filmik, a nie jak rok temu :P/>PS. Jesli mogłbym wiedziec, zarabiasz? czy kasa idzie od rodziców :D/> ? Z tego co kojarzę to zarabia naprawami motorów. TXB506'stka... mmm ! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dokładnie tak jak kolega MrArlo12 napisał. Lecz teraz własna działalność gospodarcza, motocykle wolnymi chwilami Druga sprawa, który rodzic by dał tyle pieniędzy dziecku na fajerwerki w dzisiejszych czasach? Ja zarabiam sobie na własne wydatki ale mieszkam ze starymi, więc kasę mam na pierdoły. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zarabiając średnią krajową 2k na miecha i kupując stuff o wartości 4k, to tylko 2 miesiące roboty. Tak więc czy to tak wiele? Nie wydaje mi się. Tak więc zazdrośniki do roboty xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi