luxor 2 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Symbol: P7058Nazwa: Magic NightKaliber: 20 mmIlość strzałów: 16Cena: 15 zł (S-F)Zdjęcie:Film:http://www.youtube.com/watch?v=Oypm1gCpXVcMoim zdaniem jest to przeciętna kostka. Efekty takie same jak w przypadku Green Cuby tylko trochę mniejsze dlatego myślę, że lepszym wyborem będzie zakup 2x Green Cuba i połączenie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktośtam 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ładna wyrzutnia, efekty większe od cudaka jedyny minus jest taki że dałem za nią 28zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Powiem tyle - wyrzutnia z ładnym, całkiem dużym efektem, aczkolwiek za tę cenę lepiej kupić coś innego, np. wyrzutnię z serii Big Bang od Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja właśnie kupiłem ją na fajerwerkimarket.pl za ponad 11zł, najtańsza wyrzutnia 16sh z dobrymi efektami, nic tylko brać w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi