luxor 2 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Symbol: P7058Nazwa: Magic NightKaliber: 20 mmIlość strzałów: 16Cena: 15 zł (S-F)Zdjęcie:Film:http://www.youtube.com/watch?v=Oypm1gCpXVcMoim zdaniem jest to przeciętna kostka. Efekty takie same jak w przypadku Green Cuby tylko trochę mniejsze dlatego myślę, że lepszym wyborem będzie zakup 2x Green Cuba i połączenie ich. Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ładna wyrzutnia, efekty większe od cudaka jedyny minus jest taki że dałem za nią 28zł Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Powiem tyle - wyrzutnia z ładnym, całkiem dużym efektem, aczkolwiek za tę cenę lepiej kupić coś innego, np. wyrzutnię z serii Big Bang od Jorge. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja właśnie kupiłem ją na fajerwerkimarket.pl za ponad 11zł, najtańsza wyrzutnia 16sh z dobrymi efektami, nic tylko brać w tej cenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi