WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 no ładnie panie Pawle(sory jak się pomyliłem) nie ma opindalania - czasem trza popracować aby był efekt ! Udanego sylwka - to już dziś ! Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Cap, w tym roku to może być najlepszy pokaz, więc nie odwal lipy xDTak jak wspominałem zabezpiecz te pyroclocki żeby tak nie "latały". Poproś kogoś żeby nagrał ten pokaz bo jestem ciekaw jak wyjdzie Życzę powodzenia i UDANEGO pokazu ! Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Pięknie się to prezentuje, wszystko wyjdzie dobrze Powodzenia ! Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzieki wielkie za ciepłe slowa ^^ poki co mam same komplikacje (pogoda, zmiana miejsca pokazu) ale miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.WojtekPirotechnik tak, Paweł jestem (bez ,,pan" ) Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Więc tak, było kilka przerw spowodowanych tym że nie wiem jakim cudem bombki zamiast lecieć od zapalników po 2 szt w środku pokazu, walneły 6szt na raz. Z SS było podobnie. Kilka zapalników okazało się uszkodzonych. Uważam jednak że jak na pierwszy raz pod muze, pokaz wyszedł całkiem nieźle ;)/>Stres podniosła też wielkość publiczności, gdyż na oko przyszło z 50-70 osób, jak nie więcej.Miałem przygotowane kilka kamer, ale o wszystkim zapomniałem, odpaliłem pokaz i dopiero zorientowałem sie że nie nagrywam, więc szybko wziąłem telefon i nagrałem nim , stąd trzęsący obraz.Stojaki wytrzymały, finał udał się w 100% tak jak chciałem.O dziwo przy tak dużej publiczności, na początku normalnie było słychać rozmowy, jednak w trakcie pokazu KOMPLETNA CISZA :D/>/> dopiero po wszystkim zaczeły się prawa, i gratulacje, obejmowania się z ludzmi , których w większości nie znam xD Padały taksty typu ,,U mnie wygrałeś wszystko" , ,,przy Tobie wymiękam " ,,czegoś piękniejszego nie widziałem" itp.Miałem coś takiego pierwszy raz w życiu ^^ Wspomnienia niezapomniane.Btw. Zgodnie z waszymi poradami zacząłem rozkładać wszystko o 20:00 i....ledwo sie wyrobiłem, w sumie co do minuty xd Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Poprostu jedna wielka masakra z roku na rok coraz fajniejsze Cytuj
koma94 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Profesjonalna robota! Gratuluje tak zsynchronizowanego pokazu :)/> Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pokaz na prawdę świetny, podobał mi się finał. Ale pociesze Cię, błędy powstały nie z twojej winy Ogólnie 6/6 i tak Cytuj
dokli 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bardzo fajny pokaz Pod koniec filmu "jest udało się, mówiłem, że się uda " :xmas_laugh: Cytuj
dokli 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bardzo fajny pokaz Pod koniec filmu "jest udało się, mówiłem, że się uda " :xmas_laugh: Cytuj
MisiekFireFun 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Finał coś pięknego jak się sprawdziłą grenlandia było bum? Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Co tu dużo mówić, genialny pokaz, świetnie wymyślony i ułożony, zrobił miazgę na niebie, szczególnie finał. Efekty były dobrze dobrane, miny dobrze spasowały się z muzyką, a szelki pokryły całe niebo ogniem.Podziwiam cię za wytrwałość i siłę ułożenia tego wszystkiego. Pokaz jest świetny i sam bym chciał takie robić. Gratuluję i liczę na kolejne realizacje. Chciałbym kiedyś zobaczyć coś na żywo Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzieki wszystkim za miłe słowa ^^ Grenlandia , po prostu rozwaliła system, aż takiej mocy po tym kalibrze się nie spodziewałem xD Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Cap wielki ale to wielki pokłon dla ciebie szacun za ten pokaz jedyne co bym prosił jeszcze to żebyś dodał tutaj jakich materiałów użyłeś do pokazu. Jeszcze raz serdeczne gratulacje bo z pewnością nie jest łatwo zrobić taki pokaz jaki ci się udało oby więcej takich pokazów na forum ;)/>Pozdro ckp Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Thanx ^^Zapomniałem dodać najważniejszego.SYSTEMY OD KAMELEONA SĄ za***iste. Polecam wszystkim. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gratuluję, pokaz wyszedł bardzo dobrze szkoda że było kilka przerw no ale i tak materiały i synchronizacja bardzo dobra, wielki + ! Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie ma co tutaj się rozdrabniać. Pokaz ekstra zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Byle tak dalej hehe pozdrawiam Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pokaz super ale zniszczyłeś pokaz nagraniem video. Szkoda. JA w tym roku postawiłem na dobre nagranie pokazu Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gratuluję pokazu. Dobry wybór podkładu i artykułów dało piękny efekt. Szkoda właśnie, że nie ma lepszego nagrania, ale ważne że coś jest . Życzę powodzenia w kolejnych realizacjach. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzięki wielkie! Z publiczności znajomi powstawiali troche innych nagrań, także możn tam też looknąć Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Świetny pokaz !Obserwowałem Twoje poczynania przez cały rok, ale jakoś szczerze mówiąc nie wierzyłem w to, że wyjdzie z tego coś więcej niż coś fajnego, ale widzę, że się myliłem Przekonkretny pokazik i tym bardziej, że to Twój pierwszy ( pod muzykę ), ale widac, że bardzo dobrze wczułeś się w muzykę i przelałeś to na niebo. Co prawda było kilka drobnych błędów, ale ogólnie KONKRET !Będą jakieś zdjęcia z przygotowań ( oprócz filmu ) oraz zdjęcia ze strefy ? Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wielkie dzieki za tak wyczerpujjacy komment ^^ Beda fotki ze strefy, ale filmu nie Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Doszedlem co bylo jednym z problemow z ss i sie wkurzylem teraz xd okazalo sie ze srodkowy stojak stal...tylem do przodu przez co lewa strona walila w prawo i na odwrot.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi