fpshooter 12 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pioter, ja w trakcie montażu mówiłem ,,nigdy więcej, w co ja sie wpakowałem, mam dosyć" .... Jednak od razu po pokazie mi minęło xD i już mam ochotę na planowanie i zbieranie materiałów do następnego show ^^ Hehe dość to ja miałem jak przez 3 dni dłubałem przy 9 pokazach, a potem jeszcze samodzielny montaż pokazu dla jednego z ważniejszych klientów. Do kompletu obsługa i montaż nagłośnienia, czyli full serwis , ale satysfakcja po pokazie ogromna. Nie wiem czy to szczęście debiutanta, ale pogoda była cudna w tym roku, po prostu ideał. Wyobraź sobie montaż pokazu na 3 stanowiskach przy -20st. ...fps Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja rano mialem b kocny deszcz, tak do 13:00 potem sie uspokoilo, ale cala strefa to generalnie pływajaca byla, bloto, woda.....i ten wiatr Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Stycznia 2013 No dobra po obecnym szale na SB aż mnie wzięło na ocenianie pokazów. Więc i ja się wysilę. 1 pokaz zawsze jest najgorszy, bo nie wiadomo o co kaman. Najgorszej wszystko psuje stres, ale jeśli ma się zamknięty teren to raczej nie ma/nie powinno, się o nic martwić, tylko wyjść bardzo wcześnie i robić na spokojnie.Co do pokazu tak jak już pisałem 2/3 pokazu bardzo przeciętne 1/3 bardzo dobra (finałowa).Przez 2/3 ogólnie szału nie było, pojedyncze kostki odpalane po kolei i single totalnie rozjechane. Za to ostatnia 1/3 naprawdę ładnie w muzykę i kompozycyjnie. A ostatnie 30sek. wyszły idealnie wraz z paroma akcentami finału i mam nadzieję, że następne pokazy będą wyglądać tak jak te skomponowane ładnie ostatnie 30sek. pozdrawiam Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzieki mpi za szczerą opinie. Teraz ja powiem swoja opinie o swoim pokazie xd. Wiec tak, wstep z adele wyszedl 100% wg planu i zrobil to co mial zrobic, czyli zaskoczenie na publiczmosci. Nastepny fragment czyli sekwencja.....spierd....spieprzona. Kolejny fragment od kiedy wala Songi wyszedl 90% wg planu, bo tylko terminatory za dlugo walily i weszlu na kolejny fragment ktory mial byc na samych sekwencjach ss, min i bomb. Cos poszlo nie tak i kulki zamiast parami V polecialy wszsytkie na raz, mimo ze kazda para na innym zapale. SS duzo nie odpalilo, Miny jedne z jw1000 wywalily we wczesniejszej czesci pokazu, przez co tutaj powstala dziura. Reasumujac nastepny fragment z sekwencjami poszedl sie .....kochac :D/> no i potem juz prawie idealnie, tylko x-fire cos za szybko poszla przez co mala dziura potem byla. Fragment od santa cruz do finalu wyszedl 100% zgodnie z planem, wszystkie 30 kulek polecialo, nie bylo przerwy miedzy zetkami i stojaki sie nie rozlecialy :D/>To takie podsumowanieGeneralnie pomimo tych wpadek, jestem zadowolony z pokazu, ludzi wgniotło w ziemie, byli w szoku, zachwyceni itp Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 jak dla mnie pokaz miazga, widać ogrom włożonej pracy, ale najważniejsze są reakcje ludzi które napewno zmotywują Ciebie do dalszej pracy Jeszcze raz gratuluję i życzę wielu tak dobrych pokazów a nawet lepszych :xmas_laugh: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi