capensis 12 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Konkretów to jeszcze przynajmniej ze 2-3 potrzebuje (mówie o 100sh) , jeszcze ze 2-4 49sh, i kilkanaście/dziesiąt małych pokroju kasjopeji,wenus, ze 2-5 one row, bombki też by się przydały, do i zapalniki + krosówka, no i oprawa na początek czyli fontanny, strobo itp także jeszcze paczek trochę będzie Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 17 Lipca 2012 A jaki system ? No właśnie jaki i powiedź gdzie zamawiałeś, widzę że Kameleon złapał haczyk Zaraz będzie Ci chciał sprzedać albo zrobić swój system Kameleon bez obrazy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Lipca 2012 Gdzie wyrwałeś używany ? Chyba FPS'a "używany" Można powiedzieć nówka nie śmigana Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Lipca 2012 Chyba FPS'a "używany" Można powiedzieć nówka nie śmigana fps nie sprzedaje. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Fajnie że mi nic nie powiedział, tylko zwodzi mnie od 2 tyg, a ja się ,,pocztą pantoflową " dowiaduje....Dzięki mpi za info, bo pewnie bym jeszcze z miesiąc czekał na ,,wysyłkę" i potem dowiedział się że system został ,,uszkodzony" albo coś w tym stylu... Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 18 Lipca 2012 Heh capensis niestety tak się zdarza ... ;/ To jaka paczka będzie następna ? Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie wiem, bo w sumie cały plan w tym momencie poszedł się $%#@&.Dlatego właśnie zawsze kupuje w sklepach, towar jest -> biore, bez kręcenia Cytuj
domin839 2 Opublikowano 18 Lipca 2012 Poluj na system, bo do większych pokazów to niezbędna rzecz, fajerwerki zdążysz kupić. 1 Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Lipca 2012 Bo sam mi mówił. Dziwne bo jak rozmawialiśmy to mówił, że kończy z pokazami i system jest do sprzedania po jego pokazie weselnym siostry. Mówił, że kupiec jest.Capek testowałem system kameleona i powiem ci że jak tylko zawiedzie mnie stary moj system chociaż raz to zmieniam na system kameleona pod winampa Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jeszcze troche dojdzie Polecam JW1016 i nowe onerowy efektu. fps Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 One rowy aktualnie posiadam toJW1016JW10192xJW1000Jw1018Jw1020TXC045JW1006 (potrójny)Następne jakie kupie będą z efektu (chyba że budżet zmaleje, to pójde już tylko w kostki) Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Szalejesz Cap Przygotowania do pokazu widzę porządne, masa dobrych one rowów,a z tego co wyczytałem to jeszcze nie kończysz z nimi 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi