capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Mi sie wydaje że ta 1 na filmie to JW53 a potem walą 2x JW429 ale może się myle, mi ona się wkomponowuje w podkład , i nie wiem czy jeszcze w przyszłości 2x JW31 nie wezme do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 To jest to:http://www.youtube.com/watch?v=LkyRNMUdITY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 no dobra, to jest ta pierwsza z wirami, ale potem walą 2 inne po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A o te chodzi, nie zauważyłem ich. No tak te to JW429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 No właśnie o nie mi chodziło xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Bardzo dobrze że ją kupiłeśPo moim pokazie większość osób pamięta tylko "o tej świszczącej" no i o finale xdBardzo głośna i bardzo dużo zamieszania robi. Osoby które jej nie odpalały czasem nie wiedzą co mówią bo po filmie nie można stwierdzić jak jest głośna Są klienci którzy poszukują tego typu baterii Popularne plemniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Firawerkoman, dokładnie, wiem jakie wrażenie robiły zwykłe JW31 , a ta jest o wiele mocniejsza i bardziej ,,skondensowana", do tego strzelona w odpowiednim momencie podkładu robi piorunujące wrażene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 AKTUALIZACJA :)System 2x 32ch + 1x 16ch sterowany przez PC.Rozpiętość pokazu 30m (można dłuższe kable kupić )Pojedynczy moduł Cały system w porównaniu wielkości z ,,meteorem" (który notabene dokonał żywota [*] )Dzisiaj prawdopodobnie będzie odpalana z niego mina ,,crackling" z TF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Gratuluje jesteś obecnie posiadaczem najwiekszej ilosci kanalow na forum :-) życzę jak najlepszych pokazów, a z pewnoscia takie będą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Miejmy nadzieję szczególne nadzieje pokładam w sekwencjach SS i min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Obiecany film http://www.youtube.com/watch?v=Zrd0GX0fACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Test pod muze , robiony na szybkiego , stąd kilka błedów (ale z mojej winy) http://www.youtube.com/watch?v=arTtUvkFGdY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Całkiem całkiem, ale zrób jeszcze test z systemem 16 kanałowym i spróbuj tez zrobić jakiś test z muzą i singlami z OR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Całkiem całkiem, ale zrób jeszcze test z systemem 16 kanałowym i spróbuj tez zrobić jakiś test z muzą i singlami z OR Całkiem całkiem ? Xd pokaz wyszedlby tak samo jak na explode za kilka k :-) niestety najgorsze jest to, ze jezeli chce sie zrobic pelna synchronizaje w czasie ponad 1 minuty to trzeba miec juz setki kanalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dlatego w sylwka robię pokaz, gdzie sekwencja SS i min będzie tylko dodatkiem a nie głównym tematem ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Stojaczki, od razu napiszę, że kierowałem się tym aby były wtrzymałe itp, a nie ŁADNE xd:[boczne] Na SS i miny , dwupiętrowe, dwa różne kąty(na fotce z rurkami wyglada jakby na dole krzywo było, ale ta rurka po prostu się przekrzywiła, w realu jest równo, kąt jest taki jak ma rurka po prawej)Na rury 2" , regulowane V i I , jeden zestaw mieści 20szt , czyli w sumie mam na 40szt (+stojaki zeszłoroczne)musze się przyznać, pomysł z zawiasami i regulacją, ściągnięty z projektu firawerkomana Na dniach gotowe będą jeszcze 2 dodatkowe stojaki na one row (każdy mieszczący 5-7szt) , oraz jeszcze jeden [środkowy] największy na SS , budowany od podstaw , 3 piętrowy z 3 różnymi kątami + I jak dobrze pójdzie , w sumie na 7 rzędów SSW sumie (dodając zeszłoroczne) , będą3 stojaki na one rowy (3x7 albo 1x7 + 2x5)3 na SS 2 V na rury (2x20szt)2 I (na 10szt) lub Fan(na 6szt) na rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Fajne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 wszystko za free z odzysku , poza szkieletami na stojaki SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Test pod muze , robiony na szybkiego , stąd kilka błedów (ale z mojej winy) http://www.youtube.com/watch?v=arTtUvkFGdY Wszystko pięknie ładnie na diodach śmiga, pytanie jak ten sprzęt zachowa się w warunkach bojowych, czytaj śnieg/deszcz, mróz, prawdziwe zapalniki etc. Dodatkowe pytanie czy to coś ma test obwodu i przy jakiej długości kabla da się w ogóle odpalać?fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Testu obwodu niestety nie ma, no ale coś za coś ... przed śniegiem i deszczem będe osłaniał albo jakąś obudowę skołuje Długość przewodu do odpalania hmm maksymalnie nie wiem ile można dać, ale na jednym kanale 2 kable 15m działająWiesz, nie ma co się spodziewać jakiś cudów przy tej cenie za 80ch, a przed sylwkiem będzie zrobiony test na zapalnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Testu obwodu niestety nie ma, no ale coś za coś ... przed śniegiem i deszczem będe osłaniał albo jakąś obudowę skołuje Długość przewodu do odpalania hmm maksymalnie nie wiem ile można dać, ale na jednym kanale 2 kable 15m działająWiesz, nie ma co się spodziewać jakiś cudów przy tej cenie za 80ch, a przed sylwkiem będzie zrobiony test na zapalnikach. Test obwodu to funkcja absolutnie niezbędna, na oko może być OK, a jednak nie do końca. Kolejna sprawa to komunikacja 15m to nie 80m, w kablach powstają straty sygnału i wszelkiego rodzaju szumy, co może powodować, że zamiast zgodnie ze scenariuszem odejdzie losowo wszystko, albo nic. Kolejna wada jaką widzę to konieczność podpięcia do kompa, co w warunkach sylwestrowej nocy może być upierdliwe. Cóż pożyjemy zobaczymy.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Może źle powiedziałem, system cały czas testuje na kablach 2x 15m , chodziło mi oto że zapalnik testowałem 15 metrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Stojaki może nie powalają na kolana wizualnie, ale najważniejsza jest praktyczność, a z tego co widać jest wszystko solidnie przymocowane Co do stuffu no to na pewno masz z czego odpalać, dysponujesz 80 kanałami i z tego co wiem planujesz użyć ich wszystkich w pokazie, a więc szykuje się miazga Czekam na kolejne aktualizacje tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Test obwodu to funkcja absolutnie niezbędna, na oko może być OK, a jednak nie do końca. Kolejna sprawa to komunikacja 15m to nie 80m, w kablach powstają straty sygnału i wszelkiego rodzaju szumy, co może powodować, że zamiast zgodnie ze scenariuszem odejdzie losowo wszystko, albo nic. Kolejna wada jaką widzę to konieczność podpięcia do kompa, co w warunkach sylwestrowej nocy może być upierdliwe. Cóż pożyjemy zobaczymy.fps Nie zapomnij że to coś miało domyślnie zapalać światło w domu a nie odpalać pirotechnikę więc cudów nie było i nie będzie... ale ale jest pewien plus tego systemu jedna mała modyfikacja i po pokazach capensis może użyć systemu do sterowania światłem w domu nawet na dyskotekę by się to nadawało wystarczy napisać powtarzający się program i oświetlenie na dyskotekę gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Gratuluje jesteś obecnie posiadaczem najwiekszej ilosci kanalow na forum :-) życzę jak najlepszych pokazów, a z pewnoscia takie będą :-) Z tym, że nie do końca 6 x 32ch + 7 sekwencerów 10ch mi to daje 262ch jakby nie patrzeć xdfps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi