PuMeX 10 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam mam takie pytanie co lepiej kupić P7036 INDIANA czy JW08 BIG BANG wenus? Cytuj
0 Misiek4242 1 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Indiana ma super efekt i jeszcze lepszy potęzny "finał" jak na taką kostke. Moge Ci ją spokojnie polecić, jednak JW08 nie miałęm, ale po filmach z nowym efektem moim zdaniem jest też godna uwagi. Niech ktoś kto miał je obie się wypowie Myśle, że veli Ci dobrze doradzi. Zapytaj go Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 15 Stycznia 2012 JW08 jest znacznie efektowniejsza. Ma bardziej nietypowe rozpryski (piękne połączenie złota i niebieskiego), które dłużej utrzymują się na niebie, niż ładunki indiany. P7036 pomimo większego zróżnicowania efektów wypada trochę bladziej, głównie ze względu ma to, że gwiazdki nie wypełniają takiej części rozprysku i nie utrzymują się tak długo na niebie. Co innego montana, która jest kostką równie genialną co wenus, ale to już na inny temat Cytuj
0 Ben_sage 26 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kometa ma i dobre i te złe z serii banga miałem prawie wszystko i zaryzykowałem i zamówiłem już wenusa + , ładne efekty ale z pewnością nie tak rozłożyste ale zaufać niebieskie z palemkami to ładny efekt kojarzy mi się tańsza wersja jw39.Z początku miałem wątpliwości ale ptaszki mi wyćwierkiwały wenusa... Cytuj
Pytanie
PuMeX 10
Witam mam takie pytanie co lepiej kupić P7036 INDIANA czy JW08 BIG BANG wenus?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi