velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dosłownie przed chwilą wróciłem z pokazu sztucznych ogni z okazji zakończenia festiwalu Bożo Narodzeniowego w Lublinie, na starym mieście. Cały pokaz oczywiście nagrałem. Film trwa 5 minut.LINK DO OBEJRZENIA ON - LINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 przepiękny pokaz. Wiecie może czy bedą jakieś pokazy w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zapewne 14 stycznia będzie w Łodzi pokaz organizowany przez WOŚP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 to wiem, ale poza tym czy coś będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Pokaz bardzo ładny chciałbym teraz taki obejrzeć trzeba czekać do piero do września bo wtedy będą dni miasta łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jestem smutny. Bo szukałem wszędzie po internecie i w tym roku na razie nie będzie żadnych pokazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie martw się przyjdzie sylwek to se sami zrobimy pokaz ,a czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michas 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 BĘDZIE POKAZ JAK ZAWSZE W WARSZAWIE!!! 14 stycznia! Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. :grin: Jurek jak zawsze posunie forsą na najlepszy pokaz w Sto(L)icy! WOŚP Najlepszy pokaz zrobi w Warszawie. Więc zapraszam wszystkich do Stolicy! Ja już się niemoge tego dnia doczekac! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi