MajsterD12 5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Z racji, że mieszkam blisko firmy organizuję akcję Wspólne Kupowanie w firmie fajerwerki-korsarz. Piszcie swoje opinie, osoby zainteresowane niech wpiszą się na liste i proszę o podanie prawdopodobnej ceny zamówienia. Co do cen to wszystko zależy od ilości, wartości zamówień. Po rozmowie z szefem fk najlepszy dla nich termin to listopad, ale spróbują się dopasować.W pobliżu Bielska-Białej organizuje wysyłki za free.Wysyłka do Krk za darmo.Im więcej osób, tym większy rabat. Przyłącz się i ty ! Wszelkie pytania kierować do mnie na PW Lista na luty: Przemo - zdecyduj się na termin sierpień lub listopad ( zadeklarował się na gg na zam. o wartości 200zł ) Lista na listopad:-domin-TheFirefoxFan-9ogonuf-Evenemencik-KaMMil-CapiWymiata (około 350zł)Lista na sierpień:-Piter- Ari (zamówienie o wartości około 200zł bądz przy dobrym rabacie 700zł )-KrychFire Edytowane 6 Lutego 2012 przez MajsterD12 1 Cytuj
domin839 2 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jeśli ceny będą przyzwoite jak i rabat to raczej wezmę udział. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 21 Stycznia 2012 No cóż to ja też chcę wziąć udział tylko pisz kiedy Edit : w Lutym bo w czerwcu biorę wk kometyEdit 2 : ojj to za daleki termin nie wiem czy bd miał $ Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 No cóż to ja też chcę wziąć udział tylko pisz kiedy !!!! Terminy zależą głównie od userów, więc w postach piszcie jaki termin wam odpowiada Cytuj
domin839 2 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mi by najbardziej pasował październik-listopad bo do wakacje i przez wakacje mam urwanie głowy z zamówieniami. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Również chętny byłbym na zakupy na wspólnym kupowaniu na fk jeżeli odbyłaby się taka akcja.Edit: Mnie wszystko jedno, może być w kwietniu-maju, a może być na jesień, październik lub listopad. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Również chętny byłbym na zakupy na wspólnym kupowaniu na fk jeżeli odbyłaby się taka akcja. Napisz tylko termin jaki Cię interesuje. Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Cenami to chyba nie za bardzo będziez chyba mógł faworyzować z WK od Cooliego z Groma . I chyba lepiej niech bedzie jedna/dwie(grom\kometa) takie akcje na forum. 1 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Cenami to chyba nie za bardzo będziez chyba mógł faworyzować z WK od Cooliego z Groma . I chyba lepiej niech bedzie jedna/dwie(grom\kometa) takie akcje na forum. Każdy ma prawo wyboru, niektórzy zapisują się też na kilka innych akcji W Gromie jest tani asortyment Jorga, ale na FK będą ceny hurtowe Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dla mnie sierpień to najlepsza data Kwota byłaby podana w sierpniu Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 21 Stycznia 2012 no ja mogę się zapisać na listopad o ile będą wcześnie wspomniane ładne ceny i rabacik Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Chętnie się zapisze, cena mojego zamówienia by wynosiła 150-200 zł, Chyba, że naprawdę wysoki rabat by był to wtedy wejde na kwote 700 zł. Termin? Najlepszy Sierpień Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Chętnie się zapisze, cena mojego zamówienia by wynosiła 150-200 zł, Chyba, że naprawdę wysoki rabat by był to wtedy wejde na kwote 700 zł. Termin? Najlepszy Sierpień Właśnie muszę wprowadzić jedna zmienną, mianowicie wprowadzenie dwóch terminów: sierpień i listopad. Ze zmniejszenia liczby terminów do dwóch możemy osiągnąć większy rabat Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właśnie muszę wprowadzić jedna zmienną, mianowicie wprowadzenie dwóch terminów: sierpień i listopad. Ze zmniejszenia liczby terminów do dwóch możemy osiągnąć większy rabat No i to mi się podoba. Cytuj
Evenemencik 1 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jeśli w listopadzie to chętnie mam zamiar kupić kostki typu jw90 , jw4055 itd . 1 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może jeszcze w tym mies. uda mi się wybrać do firmy na ten czas wiem, że można się spodziewać atrakcyjnych rabatów. Jak tam pojadę to bedę ustalać specjalny cennik Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja się dopisuje do Sierpnia ale jak nie uzbieram kasy to będzie na 100% listopad na ale na 70 % sierpień Pozdrawiam KrychFire Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Byłem dzisiaj w firmie, omówiliśmy skromnie temat i jak na razie nie ma co dyskutować konkretnie o pieniądzach. Trzeba poczekać kilka miesięcy, aż dostaną przynajmniej 80% towaru. Na tą chwilę wiem, że trzeba uzbierać co najmniej 4000 zł. żeby myśleć o cenach hurtowych Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 rademenes95 - czemu ciągle piszesz o wulkanie, jak by ta akcja była nic nie warta. Jak nie jesteś zainteresowany to już więcej nie pisz ! Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja tylko uważam że w tej akcji ceny prawdopodobnie będą wyższe niż np Wulkanie czy Gromie , a po co płacić więcej ? 1 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja tylko uważam że w tej akcji ceny prawdopodobnie będą wyższe niż np Wulkanie czy Gromie , a po co płacić więcej ? Ale jeśli uzbiera się dużą kwotę to kto wie...Z resztą jak co to pisz na PW jak nie jesteś zainteresowany. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja powiem tylko tyle, bardzo dobrze, że się starasz i chcesz załatwić dla forum super ceny, ale niestety życie jest okrutne i nawet jeżeli uda ci się załatwić ceny lepsze niż na wulkanie to ja też załatwię lepsze ceny i po prostu szkoda trochę twojego czasu... Radził bym ci się dogadać do rabatów na danego importera, ale poza jorge i triplexem bo naprawdę uwierz, że firmy mają jeszcze spory zapas rabatowy że tak to nazwę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi