Mati88 1 Opublikowano 25 Grudnia 2006 http://img207.imageshack.us/img207/8923/modziezask4.jpg tu macie dokładniejszą fote tego rozprysku :smile: Co do moździeża naprawde super!PS to jest zrzucone z filmiku witusia(za jego zgoda) Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 No super ten moździeż.W przyszłym roku zainwestuje w niego :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja go kupie w tym roku.Oglądnąłem film efekt super napewno się na niego skuszę Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Przede wszystkim trzeba wziąć poprawkę na ten film, ponieważ w rzeczywistości pewnie wygląda to jeszcze lepiej... Co do moździerza to jednak widać tu tylko 1,2 cala, ale i tak efekt był bardzo ładny. Mam nadzieję, że moździerz z biedronki też ma takie efekty. Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ma ten sam efekt w wigilie walłem jeden pocisk i był taki sam co na filmiku :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ładne efekty ma ten moździerz. Dobrze, że go kupiłem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Porządny efekt . Robi mi tylko smaczka na mojego Super Artillery. 12 kul za 19,80zł to bardzo dużo frajdy za niewiele. Cytuj
laxit 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja w tamtym roku mialem 3 takie mozdzierze a 2 lata temu jednego, efekt naprawde ladny jak na swoją wielkosc, napewno lepiej kupic niz rakiety, ma bardzo urozmaicone rozpryski i mozna sie troszke pobawic, ja juz go nie bede kupowal bo mi sie znudzil Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 a po jakimś tam strzale np 10 to ta rura się nie rozklei :?: :?: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 A mam pytanie :?: Czy odpowiednikiem tego możdzierza nie jest JW86 z Biedronki :?: Jeśli tak to Super Artilery i tak ma lepszy efekt niż JW86 !! :twisted: Cytuj
Marian 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja mam takie pytanie:Lepiej kupić ten moździerz o którym mowa czy może Pyro man 1,5" 6 kul? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja mam obydwa, ale ładniejsze efekty ma pyro man chyba że lubisz postrzelać obydwoma Cytuj
Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ładny efekt mi sie podobało jeszcze jedno pytanko on ma podobny efekt do tego z biedronki? Cytuj
witus 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Szczerze mówiąc ten z Biedronki miał większy i ładniejszy efekt niż Super Artillery. Ale to tylko jeden pocisk - inne mogą być i muszą być lepsze Dziwna rzecz - pudło od tego z Biedronki JW86 jest większe i rura jest większa... (dłuższa bo w średnicy taka sama) Cytuj
milan07 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ej moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż Pozdrawiam Cytuj
kamil 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Oznacza to że z tego adresu IP były już pobrane inne dane.Rada: żeby zaczeło ściągać jak wcześniej pobierałeś inne dane to poczekać 4 min Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ej moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. Nie masz kodeka, ale nie wiem jakiego Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:Obrazek Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż Pozdrawiam Wystarczy uruchomić ponownie kompa i powinno być okEj moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. A co do ciebie milan to zainstaluj sobie kodek Divx i wszystko powinno być pięknie. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Odtwórz to tym:http://www.pobieralnia.pl/plik-513-quicktime.htmlInformuje administratora forum,że program wuick time jest darmowy żeby później nie było Cytuj
Damian 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępniam wam film z moździerza 0008 który to dzisiaj jest ładnie pakowany jako JW47. Kręcone zimą 2005.http://www.uploader.pl/file/3386/0008.mpg.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi