Skocz do zawartości

JW47 Super Artillery (Jorge)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No super ten moździeż.W przyszłym roku zainwestuje w niego :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Ja go kupie w tym roku.Oglądnąłem film efekt super napewno się na niego skuszę :D

Opublikowano

Przede wszystkim trzeba wziąć poprawkę na ten film, ponieważ w rzeczywistości pewnie wygląda to jeszcze lepiej... Co do moździerza to jednak widać tu tylko 1,2 cala, ale i tak efekt był bardzo ładny. Mam nadzieję, że moździerz z biedronki też ma takie efekty.

Opublikowano

ma ten sam efekt w wigilie walłem jeden pocisk i był taki sam co na filmiku :mrgreen:

Opublikowano

ładne efekty ma ten moździerz. Dobrze, że go kupiłem :wink:

Opublikowano

Porządny efekt :). Robi mi tylko smaczka na mojego Super Artillery. 12 kul za 19,80zł to bardzo dużo frajdy za niewiele.

Opublikowano

Czy on nie ma czasem różnokolorowych pocisków??

Opublikowano

ja w tamtym roku mialem 3 takie mozdzierze a 2 lata temu jednego, efekt naprawde ladny jak na swoją wielkosc, napewno lepiej kupic niz rakiety, ma bardzo urozmaicone rozpryski i mozna sie troszke pobawic, ja juz go nie bede kupowal bo mi sie znudzil :P

Opublikowano

a po jakimś tam strzale np 10 to ta rura się nie rozklei :?: :?:

Opublikowano

A mam pytanie :?: Czy odpowiednikiem tego możdzierza nie jest JW86 z Biedronki :?: Jeśli tak to Super Artilery i tak ma lepszy efekt niż JW86 !! :twisted:

Opublikowano

A ja mam takie pytanie:
Lepiej kupić ten moździerz o którym mowa czy może Pyro man 1,5" 6 kul?

Opublikowano

ja mam obydwa, ale ładniejsze efekty ma pyro man chyba że lubisz postrzelać obydwoma

Opublikowano

czym odtworzyc ten filmik??

Opublikowano

Quick Time, Media Player Classic (ten polecam)

Opublikowano

Ładny efekt mi sie podobało jeszcze jedno pytanko on ma podobny efekt do tego z biedronki?:P

Opublikowano

możliwe że tak

Opublikowano

Szczerze mówiąc ten z Biedronki miał większy i ładniejszy efekt niż Super Artillery. Ale to tylko jeden pocisk - inne mogą być i muszą być lepsze :)

Dziwna rzecz - pudło od tego z Biedronki JW86 jest większe i rura jest większa... (dłuższa bo w średnicy taka sama)

Opublikowano

Ej moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic?

[ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]
Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno.

Opublikowano

Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:

cosgq2.jpg

Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Oznacza to że z tego adresu IP były już pobrane inne dane.
Rada: żeby zaczeło ściągać jak wcześniej pobierałeś inne dane to poczekać 4 min

Opublikowano

Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno.

Nie masz kodeka, ale nie wiem jakiego :P
Opublikowano
Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:

Obrazek

Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż ;)

Pozdrawiam

Wystarczy uruchomić ponownie kompa i powinno być ok

A co do ciebie milan to zainstaluj sobie kodek Divx i wszystko powinno być pięknie.
Opublikowano

Odtwórz to tym:http://www.pobieralnia.pl/plik-513-quicktime.html

Informuje administratora forum,że program wuick time jest darmowy
żeby później nie było :D